Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Kundalini Lumini Kundalini

Compania care produce lămpi de iluminat Kundalini a fost înființată în 1996. Este un inovator în domeniul tehnologiei, cercetării și dezvoltării în domeniul noilor forme și soluții de proiectare. Compania tânără se bazează pe materiale noi, ecologice, cu forme bizare, atipice și culori, combinându-le cu tehnologii sofisticate. Lămpile Kundalini sunt obiecte ușoare, captivante, care se potrivesc armonios în orice cameră. Formele și culorile lor exercită o influență pozitivă asupra oamenilor. Toate produsele companiei sunt întotdeauna în centrul atenției din cauza curajului proiectului și a celor mai neobișnuite forme.

Lumini de plafon Kundalini

Lampa de plafon Kundalini din sticlă albă suflată. Baza este în negru, cupru sau alamă. Fabrica oferă o lampă în două dimensiuni: diametru 16 cm și 33 cm. Designerii de dispozitive sunt Alberto Saggia și Valerio Sommella . Lampa cu forma sa seamănă cu un măr cu coada și arată extrem de inovatoare și interesantă. Combinația dintre mai multe dispozitive pe tavan creează o atmosferă unică a interiorului și creează un sentiment de căldură, puritate și eleganță discretă. Sticla este fabricată din sticlă lăptoasă. Forma proaspătă și interesantă se referă la natură. Această lampă a devenit o mândrie a numeroase instituții de prestigiu, ambasade, bănci și birouri.

Hanging lampă din metal, nuanțele sunt făcute din sticlă mată. Fabrica oferă o lampă în două culori: alb și alamă. LED lampă de tip 12 x 4.5W. Lampa arată extrem de impresionantă, are la dispoziție douăsprezece brațe îndoite, care dispun de corpuri de iluminat care distribuie perfect lumina în cameră în direcții diferite. Lampa este potrivită pentru iluminarea mesei în sala de mese sau în sufragerie și în bucătăria mai mare, o puteți instala cu succes în hol.

Lămpi de podea Kundalini

Lampa de podea Kundalini din poliuretan cu un miez intern de otel. Vesta este fabricată din plexiglas mat. Fabrica oferă următoarele culori: alb, negru sau portocaliu. Lampa Kundalini captează ochiul și se potrivește în orice cameră. Este alcătuită dintr-un tub simetric, elegant, din plexiglas. Lampa dă lumina direct în sus și în jos. Gaura superioară transmite lumina generală în cameră, de exemplu deschiderea inferioară poate servi ca lumină de citire. Difuzorul colorat adaugă un aspect extra-colorat camerei.

Lampa de podea Kundalini este în primul rând ca o husă din fibră de sticlă, armonioasă, realizată manual. Combinația de becuri de 150W și trei becuri de 60W asigură o accentuare optimă a difuzorului extraordinar. Intensitatea luminii poate fi controlată cu ajutorul unui dimmer.

Lămpi de perete Kundalini

Funcționalitatea și estetica sunt combinate de lămpile elegante Kundalini. Designul strălucitor vine de la designerii Aquila Alberg , o companie de design și arhitectură internațională din Milano. Materialul corpurilor de iluminat este alcătuit dintr-un metal tăiat cu laser, se desfășoară în jurul unui difuzor matric de acid metacrilic și îl expune parțial, datorită căruia lumina plăcut difuză este emisă în încăpere. Lumina intermediare este ideală pentru a lumina camerele de zi și dormitoare, precum și coridoarele și zonele de intrare. Corpul metalic este acoperit cu un tehnopolimer lucios și este disponibil în diferite culori. Lumina de la lampă este complementul perfect pentru lampa de podea cu același nume. Compania italiană Kundalini este cunoscută pentru implementarea ideilor de design spectaculoase, în combinație cu cele mai noi tehnologii.

O caracteristică nouă este lampa de perete cu contur inteligent. Difuzorul montat pe două foi lăcuite este realizat din plexiglas opal-opal termoformat. Bec fluorescent cu inel de 40 W. Datorită tubului cu inel fluorescent, este economic în consumul de energie și este cel mai potrivit pentru perioade mai lungi de utilizare.

Lumini Kundalini Lumini Kundalini