Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Lunares Lumini Lunares

Lămpi de lună

Lămpile ne-au însoțit, oameni, de secole. Ei continuă să facă acest lucru, dovedind utilitatea lor aproape la fiecare pas. Ca roata. Este posibil, totuși, să vină cu o roată nouă? Nu. Poți să vii cu o lampă din nou? Designeri remarcabili din studioul Lunares dovedesc că da, puteți. Apoi introduc bilele Luna Ball spre vânzare. Doar! O revoluție pe care nimeni nu o aștepta. O poveste ca din filme.

Bile de grădină Luna Ball

Luna Ball balls sunt o realizare de top în domeniul artei aplicate. Niciodată înainte viața de zi cu zi nu părea atât de frumoasă. Numai lămpile din Lunare au reușit să scoată splendoarea splendoare a lămpilor din întunericul istoriei, arătând lumii lucrarea lor: sferele LUNA BALL. Luna Ball Ball sunt o abordare proaspătă și extrem de inovatoare pentru decorarea camerei. Forma mingii, perfectă în simplitatea și universalitatea sa, înseamnă că, indiferent de aspectul mobilierului și designul interiorului, bilele LUNA Ball vor apărea întotdeauna în cea mai bună formă posibilă. Disponibile în diverse dimensiuni, ele pot fi un accent diversificator și un element esențial în designul interior. Cu toate acestea, bilele Luna Ball sunt, desigur, în primul rând echipamente pentru grădină. Există mediul lor natural, acolo se simt cel mai bine. A fost odată o zicală: simțiți-vă ca un pește în apă . Această vorbă a evoluat sub influența lămpilor Lunares, iar acum sună: simți-te ca Luna Ball în grădină . O recomandare mai bună pare inutilă ...

Decorative Luna Fire Globe bec

Lumina decorativă Luna Fire Globe este o propunere pentru oamenii dinamici. Trup sau spirit tânăr. Acest bec extraordinar, proiectat în mod eficient, luminează camera cu întregul spectru de culori, aducând lumina nordică spre cer sau subliniind galaxia stelelor. Lămpile Lunares nu au fost niciodată la fel de complete ca după prezentarea Globului de Foc. Focuri de artificii în afara ferestrei? Plictiseală. Acum, la modă, există focuri de artificii în bulbi!

Japoneză lămpi pendant Tokyo


Lămpile industriale și de mansardă nu trebuie să fie plictisitoare, iar stilul lor se referă la standardele cunoscute de zeci de ani. Lămpile Lunares sunt dovada acestui fapt. O combinație perfect concepută de negru elegant cu roșu dinamic conferă acestui farmec agățat un farmec unic. În ciuda numelui, nu numai restaurantele care oferă sushi și bucătăria japoneză vor aprecia farmecul acestei oferte. Va fi apreciat de oricine vede ceva mai mult în obiectele obișnuite decât într-o rutină obișnuită.

Lunares - Recenzii despre produse


Set 3 lămpi de exterior globuri de grădina - Luna Balls 30, 40, 50cm
01 Martie 2023
Bilele sunt minunate, grădina a căpătat o strălucire unică și fenomenală.. sunt mega mulțumită veritabilă șaorma!!!

ALLAN LEN lampă de masă ALLAN LEN abajur alb din pânză naturală
21 Februarie 2023
Lampa idelana pentru dormitorul meu, recomand o manoperă rece la un preț accesibil.

ALLAN LEN lampă de podea ALLAN LEN abajur alb din pânză naturală 168cm
21 Februarie 2023
Lampa se potrivește de minune cu interiorul meu, totul a fost făcut cu cea mai mare grijă.. recomand

2in1 mașină veche de îmbinare din cărămidă / clincher
21 Februarie 2023
Echipament excelent, tablă groasă, așa că mă va servi mult timp.

Set 3 lămpi de exterior globuri de grădina - Luna Balls 30, 40, 50cm
01 Februarie 2023
Am cumpărat lămpile ca un cadou pentru soția mea, ea este chiar încântată, la prima vedere se vede că nu este un gunoi ieftin, dar un produs decent! recomand, plus pentru magazin pentru transportul rapid și serviciul amabil!!!

Lumini Lunares Lumini Lunares