Peste 39 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Lunares

Lămpi de lună

Lămpile ne-au însoțit, oameni, de secole. Ei continuă să facă acest lucru, dovedind utilitatea lor aproape la fiecare pas. Ca roata. Este posibil, totuși, să vină cu o roată nouă? Nu. Poți să vii cu o lampă din nou? Designeri remarcabili din studioul Lunares dovedesc că da, puteți. Apoi introduc bilele Luna Ball spre vânzare. Doar! O revoluție pe care nimeni nu o aștepta. O poveste ca din filme.

Bile de grădină Luna Ball

Luna Ball balls sunt o realizare de top în domeniul artei aplicate. Niciodată înainte viața de zi cu zi nu părea atât de frumoasă. Numai lămpile din Lunare au reușit să scoată splendoarea splendoare a lămpilor din întunericul istoriei, arătând lumii lucrarea lor: sferele LUNA BALL. Luna Ball Ball sunt o abordare proaspătă și extrem de inovatoare pentru decorarea camerei. Forma mingii, perfectă în simplitatea și universalitatea sa, înseamnă că, indiferent de aspectul mobilierului și designul interiorului, bilele LUNA Ball vor apărea întotdeauna în cea mai bună formă posibilă. Disponibile în diverse dimensiuni, ele pot fi un accent diversificator și un element esențial în designul interior. Cu toate acestea, bilele Luna Ball sunt, desigur, în primul rând echipamente pentru grădină. Există mediul lor natural, acolo se simt cel mai bine. A fost odată o zicală: simțiți-vă ca un pește în apă . Această vorbă a evoluat sub influența lămpilor Lunares, iar acum sună: simți-te ca Luna Ball în grădină . O recomandare mai bună pare inutilă ...

Decorative Luna Fire Globe bec

Lumina decorativă Luna Fire Globe este o propunere pentru oamenii dinamici. Trup sau spirit tânăr. Acest bec extraordinar, proiectat în mod eficient, luminează camera cu întregul spectru de culori, aducând lumina nordică spre cer sau subliniind galaxia stelelor. Lămpile Lunares nu au fost niciodată la fel de complete ca după prezentarea Globului de Foc. Focuri de artificii în afara ferestrei? Plictiseală. Acum, la modă, există focuri de artificii în bulbi!

Japoneză lămpi pendant Tokyo


Lămpile industriale și de mansardă nu trebuie să fie plictisitoare, iar stilul lor se referă la standardele cunoscute de zeci de ani. Lămpile Lunares sunt dovada acestui fapt. O combinație perfect concepută de negru elegant cu roșu dinamic conferă acestui farmec agățat un farmec unic. În ciuda numelui, nu numai restaurantele care oferă sushi și bucătăria japoneză vor aprecia farmecul acestei oferte. Va fi apreciat de oricine vede ceva mai mult în obiectele obișnuite decât într-o rutină obișnuită.

Lunares - Recenzii despre produse


Stâlp de iluminat - (200cm) pentru felinare și gloanțe LUNA
26 Aprilie 2021
Bună ziua, nu vă oferim elemente care vă permit să conectați doi astfel de poli între ei. coloana are deja 2 m lungime, așa că aș fi îngrijorat de stabilitatea ei atunci când sunt conectat. diametrul interior al polului măsurat cu o riglă la 9 ° c este de 55mm +/- 1mm.

Stâlp de iluminat - (200cm) pentru felinare și gloanțe LUNA
07 Martie 2021
Bună ziua, există conectori pentru conectarea acestor poli, de exemplu, 2 între ei? vreau să-mi extind lampa actuală ... îmi puteți spune cât diametru are acest pol în interior? cu respect karol

Bile strălucitoare de grădină moderne Bile Luna 20 cm, alb
06 Noiembrie 2020
Serviciu foarte frumos, implementare rapidă, lămpile arată frumos în grădină, îl recomand


Mască de bumbac reutilizabilă pe curele albastre
14 Iulie 2020
În toată cracovia căutam măști refolosibile solide și confortabile. și l-am găsit la periferia orașului într-un magazin cu servicii prietenoase și profesionale. vă recomand.

Lumini Lunares