Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Lunares Lumini Lunares

Lămpi de lună

Lămpile ne-au însoțit, oameni, de secole. Ei continuă să facă acest lucru, dovedind utilitatea lor aproape la fiecare pas. Ca roata. Este posibil, totuși, să vină cu o roată nouă? Nu. Poți să vii cu o lampă din nou? Designeri remarcabili din studioul Lunares dovedesc că da, puteți. Apoi introduc bilele Luna Ball spre vânzare. Doar! O revoluție pe care nimeni nu o aștepta. O poveste ca din filme.

Bile de grădină Luna Ball

Luna Ball balls sunt o realizare de top în domeniul artei aplicate. Niciodată înainte viața de zi cu zi nu părea atât de frumoasă. Numai lămpile din Lunare au reușit să scoată splendoarea splendoare a lămpilor din întunericul istoriei, arătând lumii lucrarea lor: sferele LUNA BALL. Luna Ball Ball sunt o abordare proaspătă și extrem de inovatoare pentru decorarea camerei. Forma mingii, perfectă în simplitatea și universalitatea sa, înseamnă că, indiferent de aspectul mobilierului și designul interiorului, bilele LUNA Ball vor apărea întotdeauna în cea mai bună formă posibilă. Disponibile în diverse dimensiuni, ele pot fi un accent diversificator și un element esențial în designul interior. Cu toate acestea, bilele Luna Ball sunt, desigur, în primul rând echipamente pentru grădină. Există mediul lor natural, acolo se simt cel mai bine. A fost odată o zicală: simțiți-vă ca un pește în apă . Această vorbă a evoluat sub influența lămpilor Lunares, iar acum sună: simți-te ca Luna Ball în grădină . O recomandare mai bună pare inutilă ...

Decorative Luna Fire Globe bec

Lumina decorativă Luna Fire Globe este o propunere pentru oamenii dinamici. Trup sau spirit tânăr. Acest bec extraordinar, proiectat în mod eficient, luminează camera cu întregul spectru de culori, aducând lumina nordică spre cer sau subliniind galaxia stelelor. Lămpile Lunares nu au fost niciodată la fel de complete ca după prezentarea Globului de Foc. Focuri de artificii în afara ferestrei? Plictiseală. Acum, la modă, există focuri de artificii în bulbi!

Japoneză lămpi pendant Tokyo


Lămpile industriale și de mansardă nu trebuie să fie plictisitoare, iar stilul lor se referă la standardele cunoscute de zeci de ani. Lămpile Lunares sunt dovada acestui fapt. O combinație perfect concepută de negru elegant cu roșu dinamic conferă acestui farmec agățat un farmec unic. În ciuda numelui, nu numai restaurantele care oferă sushi și bucătăria japoneză vor aprecia farmecul acestei oferte. Va fi apreciat de oricine vede ceva mai mult în obiectele obișnuite decât într-o rutină obișnuită.

Lunares - Recenzii despre produse


Lampa suspendată deasupra pielii E27 60W masa, bej, auriu
08 Ianuarie 2022
Am cumparat 2 bucati. montate una langa cealalta: - fara nici o ajustare firul are lungimi diferite - sunt foarte prost finisate - la una dintre cele doua partea cu material din jurul becului e stramba. nu se poate ajusta pentru ca sistemul de prindere nu e centrat. sunt foarte dezamagit de acest produs.

Un set de bile decorative de grădină - Bile Luna 25, 30, 40 cm + Becuri Led
23 Noiembrie 2021
Multumesc pentru comentariul tau. am adăugat posibilitatea de a selecta un cablu suplimentar la achiziționarea produsului.

Lampa suspendată triplă pentru bucătărie BUCKET E27 60W negru / auriu
20 Iulie 2021
Vă mulțumim că ne-ați împărtășit aceste informații prețioase.

Un set de bile decorative de grădină - Bile Luna 20, 25, 30, 40 cm + Becuri Led
18 Iulie 2021
Bilele sunt fabricate din plastic durabil, deoarece nici măcar când eram purtat de un vânt foarte puternic, nu era deteriorat. au strălucit zi de zi de peste un an și arată la fel de bine.

Lampă de grădină Ball ball 30 cm, sferă decorativă, minge de grădină strălucitoare, alb, luciu
11 Mai 2021
Am început cu două și am terminat cu șase. vă recomand

Lumini Lunares Lumini Lunares