Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi solare

Lămpi solare

Una dintre cele mai de succes tehnologii inovatoare în domeniul iluminatului este metoda de utilizare a lămpilor solare exterioare. Lumina a câștigat popularitate datorită unor caracteristici precum performanța. Lămpile solare nu atrag energia electrică și folosesc energia solară pentru a lucra noaptea. În plus, aceste lămpi nu au un impact negativ asupra naturii.

Lămpi solare exterioare - gamă

Lămpile solare externe sunt foarte populare printre proprietarii de case private, case de vacanță și specialiști în design peisagistic. Ele pot fi de asemenea folosite pentru decorarea suplimentară a unor elemente de grădină: iluminatul iazului sau paturile de flori. Aceste lămpi sunt un design bun al grădinilor de alocare datorită designului lor unic, care asigură confortul și confortul atmosferei grădinii sau curții. În plus, utilizarea iluminatului vă permite să vă plimbați în grădină pe timp de noapte și să vă bucurați de frumusețea plantelor la amurg.

Lămpile solare solare în exterior sunt o soluție excelentă, deoarece sunt convenabile, ieftine și nu necesită pregătire suplimentară a locului. Dar utilizarea iluminatului solar nu se limitează la proprietatea privată. Ideal pentru aranjarea parcurilor peisagistice și a piețelor orașului, precum și a iluminării decorative a clădirilor, a fântânilor și a compozițiilor sculpturale, acestea servesc la iluminarea străzilor și a aleilor întunecate.

Lămpi solare în aer liber cu senzor de mișcare amurg sunt foarte populare. Ele salvează și garantează siguranța în întuneric, au o culoare naturală plăcută de lumină. Ele pot avea mai multe surse de lumină și pot fi utilizate în locuri unde nu este necesară o iluminare constantă.

Lămpi solare pentru grădină - principiul funcționării

Este posibil să plasați o parte a soarelui în colțul terenului folosind lămpi solare pentru grădină. Lămpile aranjate sunt destul de simple și constau din următoarele detalii:

 • Lampa cu LED-uri emite o strălucire rece sau galbenă și poate fi, de asemenea, o lumină colorată sau o schimbare treptată a culorii. De exemplu, o lampă sub forma unei mingi aplatizate alimentată de două baterii cu un timp de iluminare de până la 8 ore. Are un grad ridicat de protecție IP67 este sigilat, rezistent la apă, astfel încât poate fi folosit pentru a ilumina piscinele. În plus, poate fi folosit pe gazon în grădină sau pe terasă.
 • Panoul solar convertește energia solară în energie electrică, care poate fi utilizată într-o lampă cu LED extern, cu un senzor care asigură iluminarea timp de 12 ore. Lampa de perete are două moduri de iluminare, poate străluci temporar la intensitate ridicată sau în mod constant cu o intensitate mai mică a luminii.
 • Bateria acumulează energie în timpul zilei și apare în întuneric. Lampa de exterior perete solar cu senzor crepuscular mișcare poate avea baterii puternice și strălucire în mod continuu timp de 4 ore. Avantajul unei astfel de lămpi este viteza de încărcare chiar și în zilele tulburi.
 • Photocellul pornește automat lumina cu sosirea seara și iese în zori. Lampa cu perete solar este perfectă pentru iluminarea porților de intrare, a ușilor de garaj și a multor alte locuri.

Lămpile solare pentru grădină sunt de obicei făcute din materiale anticorozive, au rezistență la precipitații. Corpul de iluminat este alimentat de energia solară din baterie. În timpul zilei, dispozitivul transformă energia solară în energie electrică și încarcă bateria. Odată cu sosirea amurgului, se eliberează o fotocelula care conține o strălucire împrăștiată. În zorii zilei, dacă controlul minim al încărcării bateriei nu a mai funcționat înainte, fotocelulația oprește lampa. Cea mai obișnuită sursă de lumină în astfel de lămpi sunt LED-urile, iar luminozitatea iluminării depinde de numărul lor.

Lămpi solare ieftine pentru iluminatul grădinii

Pentru a implementa orice idee referitoare la designul grădinii, ar trebui să alegeți cea mai bună opțiune de iluminare. Este posibil datorită lămpilor solare ieftine, care pot fi utilizate efectiv pe proprietatea dvs.

Avantajele de a cumpăra lămpi solare ieftine:

 • O gamă largă de lămpi de diferite tipuri, forme și modele.
 • Economii rezultate din utilizarea panourilor solare.
 • Nu este nevoie să controlați nivelul bateriei.
 • Principala cerință pentru plasarea lămpii este accesul la lumina soarelui.
 • Perioadă lungă de lucru.
 • Securitate absolută.
 • Mobilitate.

Folosind lămpi solare , puteți lumina complet întreaga grădină fără a costa energia electrică. Puteți instala orice număr de lămpi în fiecare colț al grădinii. Durata lungă de viață, împreună cu implementarea tuturor recomandărilor pentru operațiune, asigură o revenire la cumpărare.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi solare