Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Baie de iluminat

Baie de iluminat

În baie aveți nevoie de o lumină generală care să ilumineze în mod uniform încăperea. Sunt esențiale și luminile de perete lângă oglindă. Lumina ar trebui să ne facă să ne simțim relaxați. Tuburile fluorescente și halogeni sunt cele mai frecvent alese surse de lumină de către britanici. Conform standardelor pentru iluminarea unei băi cu o suprafață de 6 metri pătrați, avem nevoie de un bec de 75W.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să planificați iluminatul băii Iluminat baie

Iluminatul este un element care completează designul interior. Pe lângă funcția practică, iluminatul ajută la exprimarea stilului dorit în interior și la crearea unei atmosfere plăcute. Înainte de a aranja interiorul, ar trebui să planificați cu atenție distribuția lămpilor. Unde aveți de gând să puneți iluminatul de bază? Ce iluminat decorativ se va potrivi interiorului tău? Ce parametri trebuie să aibă lămpile? În special, iluminatul pentru baie necesită selectarea lămpilor corespunzătoare care sunt impermeabile și garantează o utilizare sigură.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Baie de iluminat