Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de birou

Lămpi de birou

Iluminarea este unul dintre cei mai importanți factori care influențează munca dvs., de aceea este esențial să alegeți o lampă care să vă satisfacă așteptările. În plus, dacă folosim surse moderne de lumină, suntem capabili să economisim bani. În această categorie am pregătit sugestii de iluminat care se vor potrivi majorității stilurilor în care sunt proiectate birourile din Marea Britanie. În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de astfel de lămpi: de la produse de cea mai bună calitate la marcă la lămpi foarte fiabile, la un preț mic.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpi de birou