Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de birou

Lămpi de birou

Lămpi de birou

Iluminatul de birou ar trebui, mai presus de toate, să fie eficient și adaptat la nevoile angajaților. Cu toate acestea, nu putem uita de calitățile estetice ale lămpilor, care pot afecta în mod semnificativ decorul întregului spațiu. Merită să urmăriți ultimele tendințe în design interior. În prezent, plafoanele de birou sunt foarte la modă, care iluminează eficient întreaga cameră și în același timp se potrivesc perfect cu estetica acesteia. Acest tip de lampă este o soluție excelentă atât pentru spații spațioase, cât și pentru birouri confortabile.

Iluminatul modern al birourilor - cele mai la modă propuneri

Datorită unei lămpi suspendate selectate corespunzător, puteți crea o atmosferă confortabilă de birou. Atunci când alegeți acest tip de iluminat, merită să urmăriți dimensiunea camerei. Modelele cu două sau trei surse de lumină pot fi montate cu succes pe birouri mai mici. Pe de altă parte, în interiorul mai spațios, lămpile extinse în tipul de candelabre, de exemplu lămpile cu zece puncte, vor funcționa mai bine. Desigur, alegerea unui model specific trebuie să fie dictată de natura întregului aranjament. Merită să acordați atenție lămpilor stilizate pentru birou , care sunt întreținute, de exemplu, într-o estetică rustică, de mansardă sau modernistă. Mulți dintre ei impresionează prin finisajul original, datorită căruia sunt nu numai practice, ci și minunate ca decor interior original.

Lămpi de masă pentru birou - care merită alegute?

În multe birouri, lămpile de masă funcționale joacă rolul principal în iluminat. Cu ajutorul lor, este ușor să asigurați condiții de lucru adecvate, în timp ce le adaptați în același timp la un decor specific. În funcție de amenajare, merită să acordați atenție modelelor clasice în culori modeste, precum și propunerilor moderne concepute în spiritul modernismului contemporan.

Lampă de birou adaptată nevoilor dumneavoastră

Iluminatul pentru birouri ar trebui să îndeplinească așteptările oamenilor care utilizează un spațiu dat, dar trebuie să fie adaptat și la specificul arhitectural al interiorului. În multe camere, o soluție excelentă vor fi aplicele de perete mici, cu care puteți lumina eficient spațiul selectat. Spoturile practice cu posibilitatea de a viza zona preferată sunt perfecte și pentru birourile moderne. O propunere interesantă sunt și lămpile de podea eficiente care pot fi așezate lângă canapele destinate clienților. Producătorii de corpuri de iluminat pentru birouri îndeplinesc așteptările oamenilor cărora le pasă și de economii, dovadă, printre altele, a corpurilor de iluminat cu economie de energie.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpi de birou