Peste 35 000 de produse
{{ aa_name() }}

Luminile industriale

Stilul industrial - spațiu și libertate

Stilul industrial a început în New York în anii '50. Este caracterizat de minimalism, simplitate și spațiu. Interioarele industriale sunt reci și sunt cel mai des amenajate în mansarde. În interiorul acoperișurilor, lămpile lungi de suspendare sunt cele mai frecvent instalate, deoarece acoperișurile au tavane înalte.

În accesoriile interioarelor industriale nu sunt foarte importante, dar dacă decideți să adăugați accesorizați, asigurați-vă că alegeți obiecte vechi. De iluminat într-un interior mansardă ar trebui să fie rece, cu culori reci și baze de oțel.

Luminile industriale - Recenzii despre produse


Jar pentru lampă rustică Jaro-Light Small E27
02 Septembrie 2018
Lampa mică originală. puțină lumină din ea, dar pare mișto.

Lampa de perete Single BEGA No. 2760
04 Aprilie 2018
Lampă de perete atractivă, se va adapta oricărei case. vă recomand

Lampa de tavan industrial Tubo Loft 3
04 Aprilie 2018
O lampă drăguță, care va rămâne mereu la modă mai profitabilă decât alte olivarian radom

Loft Multi Plastic X3 lampă cu pandantiv
04 Aprilie 2018
Dau 10/10. tomasz12

Loft Multi Plastic X2 lampă cu pandantiv
04 Aprilie 2018
Am găsit un magazin la ceneo, am ezitat mult timp să cumpăr această lampă, am sunat. doamna a lămurit și risipește îndoielile, din păcate s-a dovedit că lampa este prea mare - nu a existat nicio problemă cu întoarcerea. gloria.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior Garland-molid

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Luminile industriale