Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Stâlpi de iluminat

Stâlpi de iluminat

Luminile postale de exterior

Iluminatul de noapte tradițional și mereu la modă al casei dvs.

Posturile de iluminat nu numai că luminează mediul înconjurător atunci când sunt întunecate - ele ne fac, de asemenea, să ne simțim mai siguri la domiciliu, iar străzile noastre de grădină sunt vizibile noaptea. Datorită acestui fapt, nici un hoț nu va intra ușor în proprietatea noastră, iar oaspeții pe care îi invităm la gratarul de seară se vor putea mișca liber pe aleile iluminate și pe scări. Corpurile de iluminat de noapte sunt ca o busolă.

Lumini postale în aer liber - securitate în primul rând.

Posturile de iluminat reprezintă o propunere ideală pentru iluminarea adecvată a drumurilor de acces în jurul casei, intrarea în garaj, scări. Iluminația în acest tip de lampă este între 1 m și 1,5 m înălțime. Majoritatea stâlpilor de iluminat din magazinul nostru au un sistem optic care controlează lumina în jos pentru a ilumina drumul, banda sau pătratul și nu vă doare ochii cu lumină. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea lămpilor potrivite, ne-ar plăcea să vă ajutăm.

Posturi de iluminat oferite de Lunares.pl

Magazinul online Lunares.pl vă oferă o gamă de lămpi adaptate pentru instalarea în aer liber, caracterizată printr-o calitate foarte bună a manoperei. Toate lămpile din magazinul nostru sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi oțel inoxidabil, cupru, alamă sau aluminiu. Datorită standardelor ridicate ale IP (International Protection Rating), corpurile noastre de iluminat sunt adaptate condițiilor externe nefavorabile și își îndeplinesc sarcinile mult timp. . Stâlpii de iluminat trebuie să aibă un grad de protecție de cel puțin 44 - carcasa acestora protejează centrul lămpii împotriva pătrunderii apei și a materiilor străine. Numai cu pași corespunzători IP, lampa externă își poate îndeplini sarcinile perfect și fără probleme.

Stâlpi de iluminat