Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Luminile SLV

Compania SLV de la Übach-Palenberg din Renania de Nord-Westfalia a fost înființată pe piața iluminării cu peste 30 de ani în urmă. O gamă largă de produse oferă soluții individuale de iluminat pentru medii rezidențiale și exterioare. La fel ca sistemele de iluminat de înaltă tensiune sau de joasă tensiune pentru clădiri și târguri. SLV oferă clienților săi un design modern combinat cu o tehnologie inovatoare la un preț rezonabil.

Lămpi de plafon SLV

Lampa de plafon SLV de la un producător german aduce satisfacția designului său minimalist. Se compune dintr-un corp cilindric plat, al cărui fund este acoperit cu o foaie de sticlă. Lumina strălucește prin geam și este distribuită în cameră într-un mod subtil. Creează o atmosferă plăcută în fiecare cameră. Lumina LED poate fi, de asemenea, estompată, astfel încât intensitatea dorită a unei mari surse de lumină să poată fi ușor reglată. Corpul lămpii de plafon SLV este acoperit pe o parte cu un material textil ușor, care are o structură atractivă. Ca urmare, lampa se referă la stilul de epocă.

Lampă suspendată SLV

SLV pendant lampă este extrem de modern. Are detalii de înaltă calitate, cum ar fi o clipă de plafon de culoare argintie, un cablu textil și un finisaj de înaltă luciu, toate împreună completând elegantul întreg. Priza E27 încorporată permite instalarea în funcție de necesități, de exemplu datorită becurilor LED cu economie de energie. SLV pendant lampă cu un efect de iluminare directă se potrivește perfect atât linii de modă și clasic de echipamente și arată excelent în diferite zone de locuit și spații publice. În plus față de o singură instalație, există și combinații eficiente cu alte lămpi suspendate din această colecție.

SLV lămpi

Producatorul german SLV a creat bricolajul ca iluminat decorativ si eficient pentru scari sau camere individuale. Corpul de iluminat cu conector cu conector cu consola este realizat din tencuieli albe de înaltă calitate și din oțel. Emisia de lumină este îndreptată în jos și emite lumină directă LED fără radianță. Combinația de lămpi de perete dintr-un grup pare deosebit de elegantă, de exemplu dispusă una lângă cealaltă în coridor, ușor deplasată în scări sau în zona balustradelor scărilor. LED-urile încorporate sunt durabile și economisesc energie, astfel încât acestea oferă o experiență plăcută de lumină, un confort complet și un efect optim de iluminare.

Lampa de perete SLV subțire și nesfârșită se distinge cu eleganță sofisticată. Corpul de oțel, textile și polistiren se potrivește discret, dar perfect în orice spațiu de locuit și are un design raționalizat și o selecție subtilă de culori. Două nuanțe, dintre care una este îndreptată în sus și una în jos, oferă o joacă armonioasă de lumină caldă și creează o atmosferă de bunăstare. Întrerupătoarele integrate permit comutarea separată a luminii superioare și inferioare, astfel încât să puteți obține lumina cu efecte luminoase dorite. Prin urmare, puteți aplica iluminare directă și indirectă pentru a oferi accente elegante în orice cameră.

Dispozitive de iluminat SLV

Dispozitivul de iluminat cu plafon încastrat SLV convinge cu un design simplu, dar eficient, al elementelor circulare împletite. Modulul rotund cu LED-uri radiază în centrul corpului de iluminat. Este conectat ferm la un inel alb îngust. Această construcție este încadrată de un alt inel alb din aluminiu, care este ușor mai mare și închide elegant cu lumina plafonului încastrat. În timp ce inelul exterior este fixat plat pe tavan, capul lămpii poate fi rotit în mijloc. Lumina este emisă direct în mediul înconjurător cu un unghi al fasciculului de 30˚. Modulul LED este instalat în corpul de iluminat și funcționează foarte eficient din punct de vedere energetic. Corpul de iluminat de tavan are un grad ridicat de protecție IP 44 , ceea ce înseamnă că este impermeabil și poate fi instalat cu succes în baie.

Datorită SLV-ului montat pe perete rectangular, puteți crea o atmosferă plăcută în exterior. De înaltă calitate, lumina de gradina într-o culoare moderna de argint-gri inspiră o combinație de distribuție indirectă și directă a luminii. Instalarea în perete creează o varietate de aplicații. Acest model are lămpi LED încorporate, caracterizate prin eficiență energetică și durată lungă de viață. În lumina zilei, LED-urile strălucește luminos și armonios, astfel încât zona exterioară să fie bine luminată. Carcasa este fabricată din aluminiu și are deja driverul LED necesar. Modelul îndeplinește cerințele unui grad ridicat de protecție IP54 pentru corpurile de iluminat de exterior.

Luminile SLV