Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Meltemi Lumini

Lămpi Meltemi - iluminat interior modern

Amatori de iluminat funcțional inspirat de ultimele tendințe ar trebui să acorde neapărat atenție la farmecul lămpilor Meltemi . Oferta include modele de diferite dimensiuni, astfel încât acestea să poată fi ușor adaptate atât la spațiul interior, cât și la spațiul cu spațiu redus. Colecția cuprinde lămpi agățate și pereți eleganți de perete, cărora nu li se poate refuza funcționalitatea. Producătorul sa concentrat pe materiale de înaltă calitate, care afectează în continuare durabilitatea și aspectul atractiv al sortimentului. Cu lămpi Meltemi, puteți avea grijă cu ușurință de iluminatul care se potrivește nevoilor dvs.

Meltemi sconces - modele funcționale

Lămpile Meltemi sunt o alegere excelentă pentru cei care caută lămpi moderne de perete. Colecția include modele inspirate de tendințele geometrice, cu o notă de eleganță atemporală. Nu le puteți nega caracterul universal, pentru că se găsesc perfect în aranjamente diferite. În anteburi sau în interioarele mai mici, ele pot acționa ca lumina principală, dar, de asemenea, funcționează excelent ca o sursă suplimentară de lumină. Merită să acordați atenție sufrageriilor cu un cadru luminos, cu finisaje cromate, care, în plus, ajută la extinderea optică a camerei. Puteți să le atârnați la orice înălțime, în funcție de specificul arhitectural al interiorului. Sconces se amestecă bine cu aranjamentele clasice, dar ele pot fi, de asemenea, o completare gustă la decorul modern.

Iluminat pentru casa si birou

Lămpile Meltemi sunt perfecte pentru orice interior. Cu ajutorul lor, puteți avea grijă de iluminarea funcțională și eficientă a livingului, dormitorului, holului sau sala de mese. Ambele modele atârnate și la modă

Sculele Meltemi sunt o alegere excelentă și pentru sălile de birouri. Cu ajutorul acestora, aveți posibilitatea să aveți grijă de biroul corespunzător sau să creați condițiile potrivite pentru a lucra pentru utilizatorii de birou. Acest iluminat elegant se va amesteca perfect cu interioarele moderne, în care funcționalitatea contează în primul rând. Ele pot fi, de asemenea, adaptate la amenajarea de săli de restaurant, hoteluri sau case de oaspeți.

Colecția de lampă Meltemi va satisface așteptările celor mai exigenți utilizatori, care au grijă de un corp de iluminat eficient și durabil. În propunerile individuale, producătorul folosea materiale precum sticla italiană. În modelele disponibile, nuanțele de sticlă elegante joacă un rol important, emiterea unui flux luminos intens, care funcționează atât acasă, cât și în birou.

Meltemi Lumini