Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Mese de Gradina

Mese de Gradina

Masă de grădină: inima verde a casei tale

Nimic nu aduce familia și prietenii împreună mai mult decât sărbători împreună la masa de acasă. Când vremea este favorabilă, o masă de grădină are aceleași proprietăți minunate - deci merită să vă asigurați că nu numai că este frumoasă, ci mai presus de toate este solidă. Mesele de grădină pe care le puteți găsi în magazinul nostru sunt realizate de producători de renume, datorită cărora combină designul unic, durabilitatea materialelor și soluțiile moderne de construcție.

Cum se potrivește mobilierul de grădină?

Atunci când alegeți o masă și scaune pentru grădină, merită să vă inspirați din stilul preferat pentru a crea un spațiu coerent pentru relaxare în exterior. Avem la dispoziție o gamă de mese de grădină clasice cu un blat dreptunghiular, precum și mese ovale sau rotunde care ocupă mai puțin spațiu. Este important ca dimensiunile mobilierului să corespundă spațiului pe care trebuie să îl ocupe și să se potrivească cu înălțimea scaunelor selectate.

Mobilier pentru terasă - ce material să alegeți?

O alternativă la lemnul natural sau la ratanul delicat sunt materialele sintetice extrem de durabile. Mobilierul pentru terasă din lemn de artă, technorattan sau metal nu necesită aproape nicio îngrijire și arată foarte eficient atât în ​​decorul tradițional, cât și în cel modern.

Mobilier pentru balcon mic și mare

Puteți crea un colț de agrement indiferent de dimensiunea balconului. Cele mici vor fi potrivite pentru mese de grădină ușoare, portabile și scaune de cafea tip bistro, pentru cele mai mari - bănci largi și joase, fotolii confortabile de balcon, precum și scaune cu un spațiu suplimentar de depozitare pentru obiecte mici.