Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Mese Mici de Gradina

Mese Mici de Gradina

Masă de grădină pentru sarcini speciale

Mesele de grădină, indiferent de aspectul lor, ar trebui să fie în primul rând funcționale. O construcție modernă și posibil ușoară este de o mare importanță aici, permițând ca mobilierul să fie mutat rapid într-un loc unde este nevoie. Opțiunea de pliere este, de asemenea, o problemă cheie - modelul ideal de masă de grădină ar trebui să aibă un mecanism care să vă permită să o depozitați cu ușurință într-un dulap, garaj sau pe un balcon.

Completarea mobilierului de grădină

Mese pe terasă, spre deosebire de mesele de dimensiuni mari, de obicei nu ocupă mult spațiu, deci sunt un complement perfect pentru un set de lounge sau de luat masa. O mică masă de grădină cu formă rotundă sau dreptunghiulară poate fi folosită, de exemplu, în timpul unei petreceri în grădină, ca o masă suplimentară pentru băuturi sau veselă, dar oferă și confort în timp ce beți cafea în orice parte a grădinii.

O piesă de mobilier reprezentativă pentru terasă

Contrar aparențelor, funcționalitatea nu este singurul avantaj al meselor de terasă - multe dintre ele au un potențial decorativ mare. Cine a spus că o masă de grădină frumoasă nu poate fi un pat de flori, un suport de lampă sau un fel de raft? Modelele cu picioare elegante, realizate din materiale neobișnuite, cu un blat elegant din sticlă sau cu o formă sofisticată sunt perfecte pentru a completa interiorul și a sublinia stilul unui aranjament de terasă. Cu toate acestea, este important să acordați atenție aspectului materialului, care ar trebui să fie rezistent la efectele nocive ale soarelui și umezelii.

Piesa de mobilier perfectă pentru balcoane mici și mari

O masă de grădină este o piesă de mobilier care vă va permite să amenajați un spațiu de balcon chiar și la un cost redus. Simplu, pliabil, realizat din material ușor și durabil, va rezista nu numai la capriciile vremii, dar se va încadra și într-un spațiu solicitant și va ține pasul cu nevoile în schimbare ale utilizatorilor. Pe de altă parte, masa caracteristică în stil bistro, completată de scaune elegante, vă va face să vă simțiți ca într-o adevărată cafenea fără a fi nevoie să ieșiți în oraș.