Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Mobilier din lemn

Mobilier WoodMan - produse din lemn de fag de înaltă calitate.

Vă prezentăm mobilier de agrement realizat din lemn masiv. Acestea includ paturi robuste, canapele extensibile multifuncționale, fotolii și măsuțe de cafea și de noptieră. Ideea principală de design este de a combina designul atemporal cu funcționalitatea, folosind materiale naturale. Alegând produsele WoodMan ideale pentru camera de oaspeți, veți obține un spațiu confortabil chiar și cu o suprafață mică.

Vă interesează fotoliile de relaxare sau mobilierul tapițat cu funcție de dormit?

Produsele marca WoodMan sunt cu siguranță mobilier de ani de zile cu aplicații remarcabile. În camera de zi, canapeaua extensibilă Le MAR, concepută pentru un spațiu de dormit suplimentar, va funcționa bine. Un alt design interesant este canapeaua Allegro, care are în sine funcțiile a 3 piese de mobilier. Acesta va funcționa bine ca o canapea clasică, un fotoliu extensibil și un pat simplu pentru oaspeți. Pentru fanii clasicilor scandinavi, recomandăm modelul MEXICO. În această serie, canapeaua este însoțită de un fotoliu și o măsuță de cafea cu același nume. Împreună formează un set confortabil pentru momentele petrecute cu familia și prietenii.

Te întrebi cât costă un futon? Alege modelul perfect pentru tine.

Ai un spațiu mic și știi că o canapea tradițională va copleși încăperea? Soluția ideală în această situație devin futonurile Layti la modă, disponibile în 2 dimensiuni. Funcția de desfășurare este utilă și atunci când găzduiți oaspeți. Pentru ca ei să-și petreacă noaptea în confort, merită să aveți grijă de un loc confortabil de odihnă. Futon plasat adiacent la fereastra balconului va crea un colț unic pentru serile răcoroase. Însoțită de o băutură caldă și o carte bună, nici o seară nu va fi teribilă.

Pregătiți-vă pentru o noapte de odihnă confortabilă.

Un pat confortabil este un must-have pentru orice dormitor. Prin alegerea unui model minimalist, câștigăm spațiu suplimentar. O gamă cu design tradițional japonez a devenit o tendință fierbinte. Paturile sunt disponibile în mai multe culori. Designul clasic le face să funcționeze bine indiferent de interior. Pentru aceste modele și multe altele, consultați ofertele noastre. În sortimentul nostru veți găsi produse pentru casă și grădină. Obțineți fără efort un interior confortabil într-un stil modern. Cu plăcere!

WoodMan - Recenzii despre produse


Pat dublu 200x200 Carre, lemn masiv de fag brut, design minimalist
25 Noiembrie 2022
Calitate și manoperă excelentă. pat din lemn masiv. sunt încântată!!!

Mobilier din lemn