Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Nemo Lights Nemo Lights

Nemo lămpi - o revoluție printre lămpi

Lămpile Nemo sunt ultimul strigăt de modă printre lămpile de designer. Aceste lucrări de artă minimaliste ale entuziaștilor lor se găsesc în fiecare latitudine, dovedindu-se că întemperiunile sunt mereu la timp. Există lămpi de pardoseală, de perete și de agățat pentru a alege de la. Ele pot fi plasate atât în dormitor, cât și în sala de mese sau în camera de zi - în fiecare loc splendoarea nobilă a lămpilor de perete și a lămpilor Nemo va lumina plictiseala, îmbunătățind starea de spirit a membrilor familiei. Lămpile Nemo își aduc în minte operele de artă adunate în muzeul de artă modernă - obiecte care leagă generațiile, leagăn cu trecutul și viitorul lor frumos, tinerețea și experiența.

Lămpi orizontale Lampă orizontală

Linescapes Horizontal, un adevărat spectacol de măiestrie minimalistă, este unul dintre cele mai cunoscute modele de lămpi Nemo . Linespace Horizontal este caracterizat de un flux luminos eficient și foarte versatil, care iluminează împrejurimile nu numai prin strălucirea unui bec, ci și prin splendoarea designului său magnific. Corpul din aluminiu extrudat și difuzorul din policarbonat alb opal este o rețetă pentru succes, dezvoltată de designeri de designeri de clasă mondială pentru NEMO. Finisajul alb sau negru cu elemente în gri aduce eleganței camerei, rezervată până acum numai pentru sălile de expoziții.

Lampă de masă PANAMA MINI

PANAMA MINI, o altă propunere exclusivă din seria de lămpi NEMO - de data aceasta din studioul Euga Design - încântă cu frumusețea ei modestă, dar clară și fermecătoare. Aceasta este o propunere excelentă pentru entuziaștii de stil futurist, dar și iubitorii de călcări pe teren vor găsi ceva pentru ei înșiși. Odată ce ați obținut lămpile de perete NEMO, aceasta se găsește în mod natural la masă. Și acolo PANAMA MINI simte cel mai bine. Lampa de masă din aluminiu, cu difuzor din policarbonat și acoperire antireflexie, este disponibilă în alb sau negru, care completează perfect fiecare design interior. Designerii din studioul EUGA, așa cum recunosc, sunt fascinați de căutarea de noi soluții. În noutate, nu există reguli de sus în jos - spun ei, și apoi adaugă - dar un număr infinit de posibilități pentru idei carismatice .

BORNE BÉTON GRANDE lampă de beton

Acest design uimitor și inovator va arăta grozav în orice grădină. Creat în 1952 pentru criticii artei din Franța și India, forma atemporală a lămpii NEMO combină lămpi LED cu economie de energie cu expresia universalistă conținută în beton. BORNE GRANDE CONCRETE sunt realizate manual, fiecare fiind unic și are un caracter unic.