Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Penta Light Penta Light

Penta Light este o companie italiană care se poate găsi în scenariul de design de iluminat atât în Italia, cât și în străinătate. Recunoscută de toți la fel de înaltă, calitatea produselor sale și căutarea constantă a inovațiilor și combinațiilor de materiale, aceasta oferă încă lămpi noi și inovatoare. Piele, PVC, sticlă sau metal dau formă elementelor acestor dispozitive de iluminat.

Lămpi de suspendare Penta Light

O reinterpretare modernă a unui candelabru clasic. Un bliț de lumină care reflectă structura cromului printr-un difuzor de sticlă transparent dă un efect foarte plăcut efectului de ochi. Lampa de suspendare Penta Light cu dimensiuni mari oferă iluminarea spațiului public și a locuinței. Designul inovator se potrivește cu designul interior clasic, captivat cu o formă interesantă care, în ciuda soluțiilor simple, vă permite să obțineți un efect decorativ. O multitudine de brațe ușor arcuite care se termină cu o diodă LED transparentă va oferi iluminare de masă excelentă în sala de mese sau bucătărie mai mare. Datorită farmecului extraordinar al acestui dispozitiv, acesta poate înlocui un candelabru tradițional în camera de zi sau în dormitor.

Una dintre cele mai importante lămpi ale celei mai recente colecții Penta, are o structură metalică cromată lustruită, având un difuzor cu nisip și exterior, din sticlă borosilicată, cu finisaje diferite. Lampa Penta Light este o poveste ingenioasă, cu o formă clasică. În ciuda construcției discrete, care nu va fi accentul principal în interior, va acorda atenție finetei designului și execuției. O minge de aur transparentă sau albă de sticlă transparentă care reflectă vizual forma unei mingi de pom de Crăciun în mijlocul acesteia conține un corp de iluminat cilindric suspendat pe un cablu lung. Acesta este un proiect original care va câștiga inimile multor utilizatori care apreciază delicatețea formei și a ideii originale. Lampa de pandantiv va arăta frumos într-un mic salon, dormitor, sala de mese și camera de tineret.

Lumina de birou Penta Light

Lumina de birou White Penta Light din metal cu finisaj din nichel satinat, structura sa este complet acoperită cu piele. O lampă plăcută și discretă, dar de asemenea valoroasă și captivantă datorită utilizării neașteptate a pielii. Sursa de lumină LED oferă un confort plăcut. Forma modernă și practică a lămpii luminează perfect biroul, astfel încât să vă puteți concentra pe citire, scriere și desen. Concentrația corespunzătoare a fluxului luminos nu întărește ochii și permite o muncă lungă și eficientă. Unghiul optim de înclinare a lămpii este potrivit pentru utilizatorii de toate vârstele, în plus, forma sa vizuală este de succes nu numai în rândul adulților, ci și în rândul tinerilor.

Penta Lampă de pardoseală ușoară

Penta Lampă de pardoseală ușoară cu fund metalic negru și structură cu finisaj lustruit sau acoperită cu piele. Lampa de podea cu ajustare la 360 ° cu emisie dublă și emisie de vârf în tehnologia LED este controlată de la distanță printr-o telecomandă. Utilizarea specială și neobișnuită a pieilor în diferite culori pentru a se potrivi cu scaunul sau canapea în hol. Lampa are o formă neobișnuită pentru dispozitivul de acasă, linia sa fiind subțire, dar flexibil îndoită, cu o sursă de lumină eficientă, care va permite utilizatorului să se concentreze asupra activităților sale. Acest dispozitiv va funcționa în camera de zi unde veți putea citi o carte într-un iluminat confortabil, în sala de mese va dispersa perfect lumina deasupra mesei.

Penta Light Penta Light