Informații despre coronavirus
În timpul pandemiei Covid-19 magazinul nostru electronic este operațional și livrăm mărfuri către Uniunea Europeană.
Pentru a ajuta la oprirea răspândirii Coronavirus, ne deservim clienții doar de la distanță. Magazinul nostru fizic din Polonia este închis clienților. Mai multe informatii: Informații despre coronavirus
Peste 25 000 de produse
{{ aa_name() }}

Provencal Lumini

Stilul provensal - climatul interior idilic

Stilul provensal, așa cum sugerează și numele, provine din fermecătorul Provence - sudul Franței. Casele de piatră, gustul vinului bun, hectarele de lavandă înfloritoare și aroma cimbrului ne fac să ne dăm voie să le transferăm în interior pentru a simți atmosfera acestui climat idilic. Stilul provensal aduce în armonie casele noastre și creează o atmosferă caldă. Prin urmare, dacă vă decideți pentru acest stil în casa dvs., trebuie să aveți în vedere utilizarea de nuanțe de culori cum ar fi galben, alb, bej și verde. Nu uitați să adăugați un accesoriu lavandă la interior.

În interiorul iluminatului interior, iluminarea joacă un rol important, în ciuda faptului că în aceste regiuni există mult soare. În aceste interioare este cel mai bine să alegeți lumini de plafon, candelabre de cristal sau candelabre metalice într-un stil vechi francez. De asemenea, trebuie să fie luminile de perete. Lumina ar trebui să fie caldă și moody. În magazinul nostru puteți găsi o întreagă gamă de lămpi calde pentru a instala în camera dvs. provensală.

Provencal Lumini - Recenzii despre produse


Klasyczna Angielska Lampa Stojąca PIKSEL
16 Octombrie 2018
Lampa excelentă în picioare, face o atmosferă neobișnuită, recomand acest magazin

Nowoczesny Prowansalski Ciemny Plafon SENSO
04 Octombrie 2018
Evaluez 6/6. kazek77

Prowansalska Lampa Wisząca Żyrandol CLARIS
02 Octombrie 2018
Serviciu frumos și contact frumos cu vânzătorul, ewelina7

Lampa wisząca Wawa S Czarny Srebrny Zablokowana czarno E27 1 x
04 Aprilie 2018
Eu respect acest magazin și le voi folosi serviciile de mai multe ori, îl salut pe domnul maciej proprietarul cu care am vorbit despre lămpi.

Lampa wisząca Wawa S Czarny Srebrny Zablokowana czarno E27 1 x
04 Aprilie 2018
O lampă frumoasă, atmosferă foarte frumoasă în sufragerie.

Provencal Lumini