Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Purificatoare de aer AirDog Purificatoare de aer AirDog

Producător de purificatoare de aer AirDog

Deoarece acordăm atenție la ceea ce mâncăm, ar trebui să fim atenți și la ce aer respirăm. Conform acestui principiu, Silicon Valley Air Expert Inc. a creat purificatoare de aer inovatoare, foarte moderne, bazate pe tehnologia eoliană ionică. Produsele acestei mărci sunt dispozitive cu parametri înalți, eliminând eficient orice poluare și, în același timp, limitează costurile de utilizare a acestora, adică consumul de filtre de unică folosință. Purificatorii de aer AirDog sunt soluții liniștite, ușor de utilizat și care economisesc energie, care garantează puritatea aerului și nu au un impact negativ asupra mediului.

Purificatoare de aer AirDog - calitate, eficiență și economie ridicate

Ultimele modele de purificatoare de aer AirDog funcționează pe baza filtrelor lavabile care nu trebuie să fie înlocuite, așa cum se întâmplă în multe alte dispozitive de acest tip. Dispozitivul oprește nu numai praful și smogul, ci și toate celelalte, chiar și cele mai mici particule, inclusiv viruși și bacterii. AirDog are un cititor încorporat care testează concentrația de poluanți și informează utilizatorul său despre calitatea aerului într-o cameră dată printr-un afișaj. În plus, produsele acestui brand au un panou de control foarte lizibil, bazat pe un singur buton, care vă permite să navigați între mai multe setări de purificare diferite. La rândul său, indicatorul nu vă informează numai dacă dispozitivul este pornit, ci și despre modurile individuale de funcționare a acestuia, inclusiv despre modul de conectare la o rețea wireless. Aprobările și certificările confirmă faptul că AirDog este mai eficient decât filtrele HEPA, deoarece păstrează praful PM10 și PM2.5 , precum și alergeni, viruși și bacterii.

Avantajele purificatorului de aer AirDog

Purificatoarele de aer sunt dispozitive necesare în apartamentele situate în centru și la marginea orașelor mari. De asemenea, va fi foarte benefic să le folosiți în casele în care trăiesc copii mici și bolnavi de alergie. Curățătorii AirDog combină eficiență ridicată și funcționalitate cu eficiență și economie, datorită căreia utilizarea lor nu este asociată cu costuri ridicate. Nu este nevoie să schimbați filtrele și consumul redus de energie face ca achiziționarea produselor acestei mărci să fie o cheltuială unică. În plus, avantajul lor incontestabil este operarea lor foarte liniștită și capacitatea de a utiliza funcția de blocare parentală, care protejează dispozitivul împotriva interferențelor nedorite ale copiilor. Funcționarea curățătorului este simplă, rapidă și intuitivă, iar capacitatea de a vă conecta la aceasta folosind aplicația vă oferă un control complet asupra funcționării și eficienței sale. Cu dispozitivele AirDog puteți uita de praf dăunător, viruși, bacterii și alergeni. Inhalarea aerului curat veți observa rapid diferența, nu numai în starea de bine, dar și în starea de sănătate generală. Mai mult decât atât, casa ta va avea nevoie de aspirat mult mai rar, iar mirosul va rămâne plăcut și proaspăt.

Purificatoare de aer AirDog Purificatoare de aer AirDog