Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Scaune din Metal

Scaune care reflectă stilul industrial? Ce să alegi?

Este cu siguranță stilul industrial cel mai aproape de tine? Dacă da, cu siguranță îți vor plăcea scaunele metalice care intră în sufragerie cu pași din ce în ce mai îndrăzneți. Aflați mai multe despre când să le alegeți și de ce merită!

Scaune metalice și stil industrial - parteneri inseparabili și o combinație perfectă

Trebuie să recunoaștem că industrialismul s-a instalat definitiv în apartamentele noastre. În acest climat, amenajăm nu numai camerele principale ale casei, ci și toate zonele birourilor, cafenelelor și restaurantelor. Stilul industrial are multe avantaje. În primul rând, este lider pentru minimalism și o formă economică. Echipamentele de aici sunt fabricate de obicei din materii prime naturale. Și da, putem găsi aici lemn, metal, cupru, beton sau cărămidă obținute din clădiri vechi. Desigur, fiecare proprietar al unui spațiu specific ajustează elementele individuale la cerințele lor. Cu toate acestea, merită subliniat faptul că scaunele din metal se potrivesc perfect acestor stiluri.

O mare selecție de modele - scaunele moderne cuceresc colecțiile la modă de catalog

Deși până de curând ne-ar fi fost greu să ne imaginăm un scaun metalic în sufragerie sau sufragerie, astăzi nimeni nu este surprins de un astfel de element de finisare. Merită subliniat faptul că acest tip de material se amestecă cu interiorul modern și le adaugă o expresie și mai profundă. Important, scaunele moderne din metal sunt disponibile în atât de multe modele și culori încât toată lumea va găsi piesa de mobilier perfectă pentru ei înșiși. Este greu de imaginat un interior în care nu și-ar găsi aplicația.

Scaunele din metal pot fi realizate într-o culoare extraordinară. Aranjamentele includ, de exemplu, roșu intens sau suculent, verde sticla. Combinând astfel de culori contrastante cu lemnul natural, pereții văruiți și faianța neagră, creăm un interior original și expresiv.

Scaune de luat masa din metal? Perfecțiunea modernității și ușor de curățat

Trebuie admis că metalul este una dintre cele mai bune suprafețe curate utilizate în producția de scaune. Suprafața este adesea ștearsă pur și simplu pentru a obține o piesă de mobilier perfect curată. Acest lucru este esențial pentru părinții tineri sau proprietarii de animale de companie. Curățarea dificilă încetează în cele din urmă să se aplice scaunelor utilizate frecvent.