Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

SHILO Luminează SHILO Luminează

Oferim corpuri de iluminat concepute de producătorul polonez de lămpi - marca Shilo, care prospere atât pe piața poloneză, cât și pe cea externă. Vă recomandăm să vă familiarizați cu două colecții extinse de corpuri de iluminat - Shilo și Dohar.

Ce caracterizează lămpile Shilo?

Brandul Shilo iese în evidență datorită designului său modern și elegant de fitinguri tehnice și decorative. Gama bine gândită și o gamă largă de accesorii din colecția Shilo permite iluminarea completă a camerelor publice și private. Brandul este foarte popular atât în ​​rândul persoanelor private care caută iluminat funcțional și intrigant, cât și în rândul companiilor și arhitecților. Având în vedere acestea, marca oferă modele tridimensionale de corpuri de iluminat. Lămpile Shilo au fost proiectate de arhitecți de interior. Avantajul lor cel mai mare este funcționalitatea foarte ridicată și materialele de înaltă calitate din care sunt fabricate corpurile de iluminat.

Lămpi Shilo - o soluție completă pentru interiorul dvs.

Oferta mărcii include diferite fitinguri - montate pe suprafață, încastrate, suspendate, sistem și accesorii cu o rezistență IP crescută . Acestea din urmă oferă posibilitatea de a lumina băile și camerele umede. În plus, oferta include astfel de bare populare și lămpi de perete funcționale care pot fi montate pe pereți și pe tavan. Surse de lumină diverse din corpurile de iluminat Shilo, cum ar fi halogen, LED, surse de lumină LED cu economie de energie și integrate, vă permit să alegeți corpul de iluminat care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Alegerea corpurilor de iluminat va fi facilitată de informații tehnice detaliate și descrieri ale lămpilor.

SHILO Luminează SHILO Luminează