Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Siteco Lights Siteco Lights

Lămpi Siteco

În ceea ce privește tipurile de lămpi, Siteco oferă multe variante atât pentru iluminatul exterior cât și pentru interior. Putem gasi aici plafoane, accesorii raster, panouri LED, corpuri de iluminat suspendate, lămpi hexagonale, spoturi, posturi de iluminat și multe altele.

Tehnologia LED folosită în lămpile Siteco garantează o eficiență și o eficiență energetică ridicată, menținând în același timp culori luminoase naturale și posibilitatea de a alege temperatura de culoare pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. Timpul de lucru al lămpilor cu LED-uri poate fi setat la aproximativ 25.000 până la 50.000 de ore. Durabilitatea acestora nu depinde de numărul de pornire sau cicluri de lucru. Problemele legate de durabilitate pot fi cauzate doar de o sursă de alimentare cu prea multă putere.

În comparație cu lămpile tradiționale cu incandescență, economisirea energiei electrice în becurile LED poate fi de până la 80%, menținând indicele optim de redare a culorilor CRI.


Sisteme de iluminat Siteco

Sistemele de iluminat Siteco sunt în mare parte dedicate iluminatului urban. Acestea pot fi utilizate în programele Smart City ca parte a dispozitivelor care funcționează în sisteme închise. Acest lucru vă permite să introduceți, printre altele, iluminarea ulterioară, care reduce consumul de lămpi și de energie electrică, permițând totodată să furnizați nivelul corespunzător de lumină acolo unde este necesar.

Materialul de bază din care sunt fabricate fitingurile Siteco este poliesterul, în plus armat cu fibră de sticlă. Utilizarea unui reflector reglabil fațetat acoperit cu un strat de aluminiu asigură uniformitatea propagării razei de lumină. Câștigăm nu numai dispersia minimă a fluxului luminos, ci și creșterea eficienței care dă eficiență energetică ridicată.

La proiectarea iluminatului urban, este esențial să utilizați corpurile de iluminat specificate anterior de producător. Fiabilitatea și credibilitatea acestuia sunt cheia succesului.

Farurile Siteco

Carcasa farului Siteco este fabricată din aluminiu turnat sub presiune. Designul robust garantează rezistența la condițiile meteorologice nefavorabile, în special ploaia și umiditatea. O atenție deosebită ar trebui acordată marcării lămpilor noastre. Simbolurile IP54 și IP65-67 sunt faruri cu protecție la praf și etanșeitate la apă. Un aspect important îl constituie și sticla întărită, rezistentă la deteriorări mecanice.

Utilizarea aluminiului în produsele Siteco permite producția în mai multe variante de culoare. Spre deosebire de farurile din fontă, ele nu corodează și sunt mult mai ușoare.

Siteco Lights Siteco Lights