Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Standuri Pentru Ziare

Ziarele sunt utile în locurile în care de obicei petrecem mult timp așteptându-ne rândul. Sala de așteptare, recepția, centrul de sănătate ... dar uneori ne plictisim și într-o cafenea sau butic - mai ales atunci când o prietenă își alege o rochie nouă și deja te-ai săturat de ea. Uneori citim în rânduri către dentist, coafor sau cosmetician.

Accesoriile de mobilier utile sunt ...?

Ziarele sunt unul dintre cele mai utile accesorii de mobilier. Este un tip specific de stand de ziare, care acționează ca o cameră de depozitare care protejează presa de daune și, într-un anumit sens, asigură și segregarea acestuia. Cine dintre noi nu s-a plictisit într-o sală de așteptare într-un loc extrem de neplăcut? Ținând capul ocupat cu altceva decât să aștepți un diagnostic, dar reducând minim stresul și distragând atenția de la problemele de zi cu zi.

Din ce sunt făcute ziarele?

Plăcute pentru a primi răchită naturală, lemn sau pânză sunt potrivite pentru tăvile de ziare la fel de mult ca sticla, metalul sau plasticul. Baza este stabilitatea și aspectul estetic, care ar trebui să meargă mână în mână cu designul interior. Titularul ziarului ar trebui să iasă în evidență din mediul înconjurător, să arate că există ceva aici care vă poate face timpul plăcut și vă poate ocupa mintea cu o lectură plăcută.

Ziare din lemn acasă

În afară de avantajul evident al revistei de ziare în spațiul public, trebuie menționat și rolul important pe care îl joacă acasă. Gazetnik este un organizator unde stocăm nu numai reviste săptămânale, reviste de modă, ghiduri și ziare hobby, ci și cuvinte încrucișate, cărți, uneori chiar hărți și pliante. Într-un cuvânt, tot ce ar trebui să fie la îndemână atunci când ne plictisim. Simple, fanteziste, fanteziste - se presupune că sunt plăcute ochiului și funcționale. Ziarele din lemn , pe care le cumpărăm cel mai adesea pentru casele noastre, ar trebui să se potrivească cu designul interior.

Ziare metalice în saloane

Metalul este un material mai durabil decât lemnul, deci nu este de mirare că huse de ziare din metal apar în saloanele de coafură și modă sau cosmeticiene. Metalul oferă designerilor o gamă largă de posibilități. În zilele noastre, varietatea de forme merge mână în mână cu modelele ajurate și simplitatea formelor. Geometrizarea la modă este un semn al modernității care este omniprezent în spațiul public de astăzi.