Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Suporturi Pentru Piele

Suporturi Pentru Piele

Scaunele pentru picioare sunt piese de mobilier extrem de practice

Scaune pentru picioare sunt mobilier compact care poate fi utilizat în orice cameră de zi, dormitor, birou sau birou. Ele nu sunt doar un element decorativ interesant în interior, ci se dovedesc a fi extrem de funcționale!

Tetierele din piele - de ce sunt populare?

Scaune pentru picioare pot fi tapițate în diferite țesături și materiale, dar cele mai populare sunt cele din piele. Trebuie să recunosc că suporturile pentru picioare din piele arată extrem de elegante și luxoase. Se potrivesc atât în ​​interiorul modern, cât și în interiorul clasic. Tapițeria din piele este durabilă și rezistentă la deteriorări, prin urmare mobilierul poate fi folosit mulți ani. Avantajul incontestabil al pufurilor din piele este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate în aproape orice cameră din apartament și au atât o funcție decorativă, cât și funcțională.

Suporturi pentru picioare de birou - ușurare pentru picioarele obosite

Într-un birou sau birou, nu poate lipsi o suport pentru picioare elegant la birou . Această piesă de mobilier compactă îmbunătățește foarte mult confortul muncii, mai ales atunci când necesită multe ore de ședere la birou. Dacă este necesar, o suport pentru picioare de birou va oferi sprijin pentru picioarele obosite și va oferi confort în timpul lucrului. Suporturile pentru picioare de birou au un stil ușor diferit de cele destinate sufrageriei și dormitorului. Au o formă mai simplă, minimalistă, o formă clasică și o dimensiune mai mică.

Tetieră pentru birou - pe care să o alegeți?

Un suport de picioare bun pentru birou trebuie să fie solid și rezistent la daune. Picioarele din piele se potrivesc perfect stilului de birou și, în același timp, sunt rezistente și foarte practice. Atunci când alegeți un suport pentru picioare, asigurați-vă că culoarea și stilul acestuia se potrivesc cu celelalte mobilier din birou. Dimensiunea acestei piese de mobilier este de asemenea importantă. Spătarul perfect pentru birou nu ar trebui să ocupe prea mult spațiu. Înălțimea și dimensiunea sa trebuie să fie ajustate la nevoile noastre individuale.

Suport pentru picioare Pouf - nu numai pentru picioare!

Merită să ne amintim că un scaun pentru picioare puf de design eficient poate îndeplini mai multe funcții. În timp ce ne uităm la televizor sau citim o carte, ne va oferi picioarelor confort și relaxare. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să îl utilizați și ca scaun suplimentar pentru oaspeții noștri, o măsuță de cafea sau o extensie a canapelei!