Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Tobias Grau Lumini Tobias Grau Lumini

În 1984, Tobias Grau a început să lucreze ca designer independent în Hamburg, cu design interior pentru birouri, agenții și întreprinderi mici. Interioarele includ, de asemenea, modele proprii pentru lămpi și mobilier. A devenit ochiul brandului în 1987, când a prezentat colecția creată sub numele ei. Astăzi, Tobias Grau are două domenii principale de producție: iluminatul interior și iluminatul de proiectare.

Creativitatea, calitatea, stabilitatea pot fi caracterizate de produsele fabricii germane de iluminat și accesorii Tobias Grau . Peste 30 de ani de activitate creativă și industrială de succes pe piața iluminării casnice și industriale și a accesoriilor speciale a făcut ca mobilierul și lămpile din Germania să fie modele de practică, frumusețe și funcționalitate în țările din Europa și din lume.

Iluminarea caselor și a hotelurilor, a centrelor comerciale și a locuințelor private oferă iluminat încastrat cu LED-uri, precum și candelabre clasice și lămpi. Bronz și plastic, cupru și sticlă, materii prime porțelan chinezești unice pentru crearea de iluminat interior creativ folosind lămpi expresive și neobișnuite.

Lămpile de suspendare Tobias Grau

Cerințele moderne de economisire a energiei pentru mulți designeri au devenit direcția următoare în explorarea lor creativă. Compania germană Tobias Grau a lansat o serie de lămpi de designer a căror activitate se bazează pe utilizarea LED-urilor.

Aspectul lămpii suspendate Tobias Grau este asociat cu o cădere de apă. Corpul este fabricat din aluminiu lustruit sau periat, lumina trece printr-o lentilă transparentă la baza lămpii. În ceea ce privește funcționalitatea și designul elegant neîntrerupt, modelul este ideal pentru iluminarea spot în spații rezidențiale și publice. Lampa poate fi folosită în interioare decorate în stilul Loft, modern, hi-tech. Oparawa oferă lumină caldă albă, făcând camera confortabilă. O astfel de lampă de pandantiv frumoasă poate arăta impresionant în sufragerie, bucătărie, dormitor, precum și spațiile comerciale ale hotelului, restaurantului.

Lămpi de plafon Tobias Grau

Tema căderii de picături de apă a fost utilizată în multe produse Tobias Grau care luminează spațiul cu o lumină uimitoare și cuprinzătoare. Lampa de plafon originală simulează o adevărată picătură de apă care poate fi atât de impresionată în lumea reală. Carcasa exterioară strălucitoare a fiecărei picături joacă sub fascicule luminoase de LED-uri economice. Lampa poate fi utilizată într-o varietate de scopuri, inclusiv citirea și înlocuirea completă a luminii de zi. Cea mai recentă tehnologie creează o lumină plăcută și strălucitoare. Corpul de iluminat care se încadrează emite lumină albă moale LED, lungimea este ajustabilă până la 2 metri, diametrul elementului luminos 8 cm.

Imagini de fundal Tobias Grau

Lampa de perete din colecția Tobias Grau a fost proiectată și executată din aluminiu. Suportul pentru perete poate fi rotit prin reglarea luminii. Lampa de perete a fost proiectată astfel încât să poată fi instalată pe tavan. Este o lampă cu o singură sursă de lumină și luminează interiorul. A fost utilizat un halogen G9 cu 48W. Lampa de perete iluminează perfect și decorează o cameră amenajată într-un stil modernist, industrial și loft.

Lampa de perete Tobias Grau se distinge printr-un cap extraordinar de lampă care are un strălucire neobișnuită. Reglarea lungimii utilizată permite utilizarea opțională. Lampa de perete cu un design fermecător impresionează cu capul sferic, cromat sau negru. Conexiunea cu cablurile care utilizează forme în culori diferite adaugă întregului dispozitiv. Datorită tehnologiei LED, lumina este puternică, diminuată și strălucitoare datorită consumului redus de energie.

Tobias Grau Lumini Tobias Grau Lumini