Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Umidificatoare de Aer

Umidificatoare de Aer

Umidificatoare de aer

Mulți oameni se gândesc să cumpere un umidificator de aer pentru casa lor. Există multe propuneri pe piață pentru dispozitive care descompun moleculele de apă și împiedică aerul din camere să fie atât de uscat. Datorită funcționării lor, există o umiditate optimă a aerului în fiecare cameră.

Umidificatoare cu ultrasunete

Un tip de umidificator este umidificatorul cu ultrasunete. Funcționarea lor se bazează pe descompunerea mecanică a apei în particule mai mici cu ajutorul ultrasunetelor. Dispozitivul funcționează foarte liniștit, în majoritatea cazurilor există un indicator special de apă, precum și alte facilități. Cele mai mari avantaje ale umidificatoarelor cu ultrasunete sunt, de asemenea, consumul redus de energie. Cu toate acestea, merită să ne amintim că aceste tipuri de dispozitive nu sunt potrivite pentru proprietarii de animale de companie, deoarece animalele de companie sunt extrem de sensibile la ultrasunete. Dezavantajul acestor umidificatoare este, de asemenea, o susceptibilitate destul de mare la contaminare, precum și necesitatea de a înlocui cartușele în mod regulat. Producătorii subliniază că, în cazul acestor umidificatoare, trebuie utilizată numai apă distilată.

Umidificatoare de aer pentru bebeluși

În camerele copiilor, umidificatoarele evaporative funcționează cel mai bine. Asigură o hidratare extrem de sănătoasă și naturală. Folosesc evaporarea naturală a apei în acțiunea lor. Dispozitivul are instalat un ventilator, datorită căruia aerul curge printr-o inserție specială și merge în mediul înconjurător. Avantajele unui astfel de umidificator sunt, de asemenea, un risc foarte scăzut de posibilă umidificare a aerului, precum și eficiența energetică și posibilitatea de a curăța aerul de praf. De asemenea, sunt disponibile ca umidificatoare de aer mici și portabile, care nu ocupă prea mult spațiu.

Umidificatoare de birou

Un alt tip sunt umidificatoarele cu abur. Ele pot fi găsite foarte des în birouri. Aceste tipuri de dispozitive au un încălzitor care este responsabil pentru aducerea apei la fierbere. Ca urmare, se produce abur fierbinte. Prețul echipamentului este destul de mic, dar umidificatorul în sine are un consum ridicat de energie. Avantajul dispozitivului este că puteți utiliza suplimentar diferite uleiuri de parfum, ceea ce vă permite în plus să combinați funcțiile unui umidificator cu un odorizant.

Umidificator de aer USB

O soluție interesantă sunt umidificatoarele decorative de aer care funcționează datorită unei conexiuni USB. Foarte des au forme foarte interesante și frumoase, de exemplu, seamănă cu un bec sau o sticlă. Merită să le alegeți nu numai pentru a umezi aerul din casă, ci și pentru a introduce adăugiri interesante în cameră.

Umidificatoarele de aer sunt foarte solicitate. Dacă nu este folosit, aerul din cameră devine uscat, ducând la buze crăpate, la ochi înțepători și chiar la probleme de respirație. Aerul prea uscat poate duce, de asemenea, la diverse probleme de sănătate. Merită să vă familiarizați cu oferta de diferite tipuri de umidificatoare de aer profesionale care sunt disponibile în magazine.