Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Accesorii de mobilier

Accesorii de mobilier

Dacă căutați accesorii originale pentru interiorul dvs., nu ați putea găsi un loc mai bun! În magazinul nostru veți găsi decorațiuni elegante și accesorii la modă , toate fără să vă părăsiți casa! Nimic nu vă poate umple spațiul ca accesoriile selectate corect! Creați o atmosferă unică în interiorul dvs. și lăsați-vă imaginația să se elibereze! Produsele noastre vă vor ajuta, subliniind estetica interioarelor dvs. și stimulând simțurile.

Cârlige - ce este să atârni ... lăsați-l să atârne!

Nu mai sunt grămezi de haine îngrămădite pe paturi, scaune sau ambalate haotic în dulapuri! La noi veți obține ceea ce aveți nevoie în fiecare garderobă sau garderobă. Lăsați-vă interioarele să fie ordonate fără eforturi inutile! Aruncați o privire la oferta noastră și alegeți de ce aveți nevoie și ne vom asigura că pachetul dvs. cu umerașe noi vă va ajunge cât mai curând posibil!

Distribuitoare de săpun - plăcere pură!

Oferim accesorii de baie practice și frumoase, cum ar fi dozatoare de săpun . Detaliile mici adaugă farmec interiorului și, în același timp, fac ca activitățile obișnuite, obișnuite, precum spălarea mâinilor, să fie mai plăcute. Aruncați o privire la oferta noastră de dozatoare de săpun și decideți care dintre ele se potrivește cel mai bine cu baia dvs!

Lumânări parfumate - simțiți atmosfera ...

Aroma lumânărilor parfumate vă va pune pe dvs. și pe oaspeții voștri într-o dispoziție perfectă, vă va face casa să se asocieze cu eleganță și căldură, iar aroma care plutește în dormitor vă va aduce amintiri plăcute. Alegeți parfumul preferat sau găsiți ceva pervers! Evidențiați-vă personalitatea cu aroma care vă umple casa! Faceți un cadou pentru dvs. sau pentru cineva pe care îl iubiți și relaxați-vă cu căldura și parfumul lumânărilor noastre!

Ceasuri de perete - ora pentru ceas!

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, ceasuri de perete elegante și la modă , care vă vor completa aranjamentele și vor arăta timpul perfect! Printre ceasurile disponibile în oferta noastră, cu siguranță îl veți găsi pe cel pe care îl căutați! Multe modele la modă așteaptă deja să stea pe perete și să-ți decoreze casa!

Accesorii - Recenzii despre produseSuport metalic pentru plante METALLO 80cm negru LOFT
11 Septembrie 2022
Vă recomandăm, pat de flori solid făcut.

Suport metalic pentru flori CUBO 80x60cm loft box negru
13 August 2022
Vă recomand, patul de flori este într-adevăr minunat!!!!

Suport pentru flori din metal pentru patru flori METALLO 112cm negru LOFT
06 August 2022
Iubesc florile, iar acest pat de flori este o lovitură în 10! calitatea este de primă clasă.

Suport metalic pentru flori CUBO 60x80x30cm cutie LOFT neagră
06 August 2022
Pat de flori o revelație, solid și atent realizat. vă recomand

Accesorii de mobilier