Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Spot Light Lămpi Spot Light

Compania poloneză Spot Light și-a început activitatea acum douăzeci de ani, stăpânind producția globală pe piața de iluminare la acel moment. Satisfacția consumatorilor a determinat strategia companiei timp de mulți ani. Continuând progresul tehnic global, înregistrând sensibil gusturile și dorințele clienților și participând în mod constant la expoziții de prestigiu, Spot Light a câștigat prestigiu și cererea mare pentru produsele sale în multe țări europene. Candelabrele, lămpile, sconturile, lămpile de masă, lămpile de podea, produse sub marca Spot Light se disting prin înaltă calitate, durabilitate și estetică specială și sunt de asemenea echipate cu surse de lumină moderne, economice.

Lămpi Spot Light

Modelul sofisticat al candelabrului Spot Light aparține colecției Buquet și este ideal pentru montarea pe tavanul unui dormitor și a unei camere de zi decorate în stil clasic provensal și clasic. Producătorul recomandă utilizarea unui bec cu o bază de 40 W. Dispozitivul este fabricat din metal și poate fi utilizat pentru tavane suspendate. Culoarea principală a produsului este albă. Este un candelabru foarte rafinat care conține multe elemente de plante frumoase, partea de jos a lămpii este acoperită cu frunze, ceea ce sporește considerabil valoarea decorativă. Cinci surse de lumină care imită lumanari albe în combinație cu cristale agățate de firele decorate dau dispozitivului o finețe, o manie și o fler. Luxoasele candelabre moderne nu numai că vor umple interiorul cu splendoarea lor, ci îi vor da farmec și unicitate

Lampa suspendată Spot Light

Lampa cu pandantiv Spot Light este un model minunat care aparține colecției Bali și este ideală pentru tavanul de bucătărie și sufragerie montat într-un stil retro și rustic. Lampa are un bec cu bază E27 și putere 60 W. Dispozitivul este fabricat din materiale precum sticlă și metal și poate fi utilizat pentru tavane suspendate. Lampa suspendata in culori gri si crom arata foarte interesanta si suspendata la inaltimea potrivita va da eleganta interioara. Conul de sticlă în formă de con dă lumina inferioară, care se răspândește ușor în cameră.

Spot lampă de birou

Modelul neobișnuit al lampii de birou Spot Light aparține colecției Fino și este ideal pentru montarea pe un birou într-o cameră decorată într-un stil modern și de înaltă tehnologie. Elementul de iluminat este construit în proiect și nu necesită achiziționarea de becuri suplimentare. Lampa este realizată din plastic și metal, cu o culoare cenușie de bază. Oval metolowa de bază are două brațe reglabile din plastic și o sursă de lumină LED. Bratele reglabile fac posibilă schimbarea poziției luminii. Dispozitivul de economisire a energiei își va îndeplini funcțiile în birouri, în camere de tineret și în birouri.

Lămpi Spot Light

Banda de spot Spot aparține colecției Jenny, este ideală pentru montarea pe hol, holul în hol, decorat în stil modern și modern. Este un reflector cu diode LED cu soclu E14 și 9 W. Banda este realizată din sticlă și metal cu culoarea cromului principal. Dispozitivul are 4 surse de lumină a căror direcție poate fi reglată liber. Construcția lămpii se bazează pe două benzi pe fiecare dintre ele, având două reflectoare care iluminează perfect zonele specifice ale încăperii. În ciuda dimensiunii lor mici, au un flux puternic de lumină

Modelul unic al benzii Spot Light aparține colecției Clear și este ideală pentru montarea pe tavanul unei camere decorate într-un stil clasic, modern. Banda este echipată cu lămpi cu halogen cu bază G9, putere 28 W. Aparatul este fabricat din sticlă și metal în crom. Modelul are o construcție interesantă bazată pe o bandă metalică cu 4 surse de lumină, conținute în bile transparente încântătoare. Caracterul punctului de iluminare vă permite să reglați independent direcția luminii în funcție de nevoile dvs. Șaua poate fi folosită în bucătărie, în sala de mese, în camera de tineret și în hol.

Lămpi Spot Light Lămpi Spot Light