Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Mese de Sticlă

Mese de Sticlă

Toți cei care își amenajează interiorul casei aleg mobilier și decorațiuni care vor fi practice și bine realizate. Ne pasă de calitate, deoarece se traduce prin satisfacția noastră și durata de utilizare. Mobilierul practic poate decora dormitorii, camerele de zi și bucătăriile noastre de mulți ani.

Avantajele meselor din sticlă

Nu există nicio îndoială că o cameră importantă din fiecare casă este camera de zi, unde petrecem mult timp cu familia și oaspeții noștri. De aceea, o canapea confortabilă, o măsuță mică și o lampă de podea sunt un set care va face ca timpul petrecut în camera de zi să fie mai plăcut. La mesele din sticlă merită acordată atenție, fac interiorul transparent și se potrivește bine cu aproape orice stil. Unora le place minimalismul și modernitatea, alții aleg clasicele, iar altele sunt inspirate de stilul retro.

Masa de cafea din sticlă este o idee bună?

Dacă nu știți ce să alegeți Pe web, veți găsi o mulțime de idei pentru aranjamente interesante cu caracter. Unii oameni știu exact de ce au nevoie. Masa de cafea din sticlă poate fi o parte importantă a designului. Merită să alegeți o structură stabilă, deoarece este important ca masa să nu se clatine și să fie sigură. Acest lucru este important mai ales atunci când sunt copii acasă.

Estetica și utilizarea practică a bancii de sticlă

O măsuță de cafea din sticlă se va potrivi bine cu stilul industrial, unde metalul, lemnul, cărămida și sticla definesc mansarde spațioase, dar intime. Petrecem mult timp în apartamentele noastre, așa că merită să petrecem timp pe designul funcțional. Când răsfoiți bănci de sticlă , trebuie să acordați atenție grosimii sticlei. Unii oameni vor spune că o astfel de bancă este greu de menținut curată, dar acest lucru nu este adevărat. Este suficient să curățați în mod regulat masa cu agenți adecvați pentru a face să pară estetic plăcută. Sticla nu necesită îngrijire care necesită mult timp și este ușor de îndepărtat orice murdărie și contaminare din ea.

Mese din sticlă - frumusețe și funcționalitate

Înainte de a cumpăra, este bine să determinați care dimensiune și formă vor fi cele mai bune. În sufragerii mari, spațioase, mesele perfect proporționale funcționează bine, în timp ce într-un living mic, cu puțin spațiu pentru mobilier, puteți pune o masă compactă pe care să se potrivească doar ceea ce este cel mai necesar. Oricine căruia îi place să se odihnească pe canapea după-amiază și seara, citind o carte sau urmărind televizorul, știe bine că măsuța de cafea este un aliat al relaxării. Așa că alege ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bucură-te de interiorul în care totul își are locul.