Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

poufs

poufs

Puf pentru ședere, relaxare, pentru orice

Puf este un element universal al mobilierului pentru casă sau apartament. Poate fi folosit în mai multe moduri diferite, deși cel mai important este cu siguranță să permiți șederea. Pufurile se găsesc adesea pe verandele și holurile, deoarece poți să stai pe ele în timp ce îți pui pantofii. Foarte confortabile, ele sunt adesea folosite în timpul întâlnirilor mai mari atunci când nu există scaune de dimensiuni mari. Puful nu este în niciun caz evaluat mai jos decât un fotoliu sau un scaun - tuturor îi place! Pufurile au formă cilindrică, cubică sau dreptunghiulară, dar pot fi găsite și forme mai neregulate.

O pufă cu un compartiment de depozitare în care puteți ascunde orice obiect

Ascunderea locurilor în pufuri este cunoscută de mult timp. Sunt perfecte pentru ascunderea obiectelor mici, de obicei lustruit pantofi sau chei de rezervă sau papuci. Deschiderea regulată și forma cubului (sau uneori a cilindrului) facilitează ascunderea florilor și mai mari în interiorul pufului. Clipboardul se deschide ușor și plăcut.

Un puf pentru hol? Sigur!

O pufă în sală este o idee minunată! Accesul ușor din fiecare cameră vă permite să mutați rapid puful și să ajungeți la rafturile mai greu accesibile din dulap sau deasupra hotei de bucătărie. Sala este din ce în ce mai des un loc de încălțat. Cu atât mai mult, ideea de a plasa un puf în hol pare aproape perfectă.

Puf tapițat, ultimul strigăt al modei

Puf tapițat este cunoscut din filme sau seriale. Poate lua aproape orice formă, așa că va atrage toată lumea, indiferent de gust. Eleganța atemporală a pufelor tapițate ajută la întâlnirile cu oaspeții mai puțin invitați, deoarece servește ca ... subiect de conversație. Culorile alese cel mai frecvent sunt verde sau gri, deși catalogul include și negru și auriu. Culorile îndrăznețe, culorile strălucitoare ale pufelor tapițate sunt din ce în ce mai des alese - atunci ele sunt accentul dominant în cameră. Cu toate acestea, culorile clasice sunt cu siguranță dominante, nu prea impunătoare și universale în percepție.

poufs