Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fundații și elemente de fixare pentru lămpi

Iluminatul exterior

Cea mai bună soluție pentru rezultate optime este planificarea simultană a tuturor luminilor externe. Locuri merită remarcate sunt căi, paturi de flori, chioscuri, scări, iazuri, căi de acces, porți, porți și terase.

Când vine vorba de tehnologii, merită folosită lămpile de depășire, detectoarele de mișcare și sistemul inteligent de control. Lămpile noastre trebuie să aibă un factor suficient de ridicat de etanșeitate, protejându-le de condițiile meteorologice nefavorabile. Standardele IP 55 - IP 68 vor îndeplini această sarcină. O mulțime depinde, de asemenea, de clasa de protecție, care se traduce în izolație electrică. Ar trebui să fim interesați de corpurile de iluminat de clasa I sau II.

Iluminat de gradina

Iluminatul de grădină este cel mai bine izolat de circuitul principal de alimentare și prevăzut cu siguranțe adecvate. De asemenea, trebuie să verificăm dacă traseul cablului nu va interfera cu fundațiile, copacii mari și conductele de apă.

În selecția lămpilor pentru iluminatul grădinii, putem alege între posturi, felinare, corpuri de iluminat unice, bile decorative și reflectoare. Acesta din urmă ne va permite să direcționăm razele de lumină în direcția dorită. Avantajul lor suplimentar este posibilitatea de montare pe pereți și pe iarbă.

Fundatii pentru lampi de gradina

Fundațiile pentru lămpile de grădină permit asamblarea stabilă și permanentă a iluminatului nostru. Gaura perforată în mijloc vă permite să conduceți cablul și să vă conectați la instalație. Avem opțiunea de a alege între o fundație mică și una mare.

Fundația mică de grădină are o greutate de aproximativ 14 kilograme și o înălțime de 18 centimetri. Permite instalarea unei lămpi cu un diametru maxim de 17 centimetri.

Fundația mare de grădină are o greutate de aproximativ 30 de kilograme și o înălțime de 23 de centimetri. Permite instalarea unei lămpi cu un diametru maxim de 26 de centimetri.

Dacă vrem să montăm rapid și eficient lămpile noastre și, în același timp, să le asigurăm împotriva efectelor vânturilor puternice, o bază solidă este o soluție ideală.