Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Studio Italia Design sconces Studio Italia Design sconces

Studio Italia Design - produse din Veneția

Studio Italia Design este unul dintre cei mai importanti designeri si producatori de corpuri de iluminat moderne. Este o companie italiană care există de peste cincizeci de ani. Cu o astfel de viață îndelungată, cunoștințele și experiența uriașe sunt inerente. Produsele sunt disponibile în peste 90 de țări din întreaga lume, datorită cărora Studio Italia Design a devenit liderul indiscutabil pe piața internațională.

Compania este deschisă diverselor nevoi ale consumatorilor. În același timp, acesta stabilește tendințele industriei. Catalogul producătorului este plin de design-uri originale, care sunt combinația perfectă de calitate, formă, funcție și tehnologie de ultimă oră. Produsele se disting printr-un design modern, dar unic și fără sfârșit. Acestea sunt direcționate către toți cei care iubesc să sublinieze individualitatea. Clientul care decide să cumpere, primește o garanție de cel mai înalt standard și 100% prestigiu cu eticheta "Made in Italy".

Iluminarea de la Studio Italia Design ca o necesitate pentru orice interior

Alegerea iluminatului nu poate fi accidentală. Din acest motiv, compania pune accentul pe utilizarea materialelor nobile în timpul producției. Printre acestea se numără oțelul, cuprul sau sticla. Cu toate acestea, semnul distinctiv al produselor oferite nu este numai de înaltă calitate, ci și viziuni îndrăznețe și inovatoare ale designerilor. Toate acestea se transformă într-un element de iluminat elegant și eficient.

Studio Italia Sconces design - calitate și stil

Studio Italia Design sconces crea spațiu. Ele sunt o expresie a frumuseții și a luxului, motiv pentru care sunt o propunere excelentă pentru oamenii care apreciază soluții îndrăznețe și originale. Ele îndeplinesc așteptările chiar și celor mai exigenți clienți. Este demn de remarcat faptul că nu renunțăm la aceleași funcționalități, deoarece astfel de produse vor funcționa în aproape fiecare cameră. Ei pot intra în dormitor, în camera de zi, în bucătărie sau chiar în baie. Datorită acestora, vom crea o atmosferă caldă, iar designul original va încânta și vizitatorii.