Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Mese de Bar

Mese de Bar

Mese de bar în stil Loft

În designul interior, mansardele și stilurile industriale sunt din ce în ce mai frecvente, caracterizate prin austeritate. Mesele de bar în stil mansardă au de obicei o ramă neagră care servește ca structură și suporturi pentru picioare negre. Cadrul este fabricat din oțel de înaltă calitate, iar blaturile din lemn contrastante completează perfect ansamblul. Întregul lucru este păstrat într-un stil răcoros și minimalist referitor la decorul fabricilor.

De ce să alegeți o masă rotundă pentru bucătărie?

În bucătăriile mici, în special în cele concepute ca o cameră închisă, fiecare centimetru de spațiu bine dezvoltat contează, deci o masă rotundă va fi perfectă. Baza rotundă inferioară va asigura stabilitatea și aderența mesei la podea. Un picior și un vârf rotund permit așezarea scaunelor oriunde.

Cum se alege o masă de bar pentru scaune?

Pentru a asigura confortul utilizării mesei de bare, înălțimea acesteia trebuie selectată corespunzător. În primul rând, masa de bar pentru scaune ar trebui să fie în mod corespunzător mai mare decât scaunul scaunului de bar, diferența de înălțime recomandată este de aproximativ 30 de centimetri. Dimensiunile tipice ale meselor de bar sunt de la 80 cm la 120 cm înălțime. O astfel de înălțime va asigura confortul de utilizare în timpul micului dejun, prânz, cină sau cafea rapidă.

Extinderea bucătăriei cu o masă înaltă pentru bar

Dacă trebuie să găsiți un spațiu suplimentar în bucătărie pentru a lua masa, masa înaltă pentru bar va fi perfectă, deoarece poate îndeplini mai multe funcții. În primul rând, cu o astfel de masă puteți separa zona de bucătărie de restul apartamentului, în cazul încăperilor deschise, câștigând astfel un blat suplimentar în bucătărie

Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de mese de bar!