Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Ares Lumini de iluminare Ares Lumini de iluminare

Fabrica italiană Ares se află printre primii cinci lideri mondiali de pe piața de iluminat, concentrându-se asupra producției de lămpi stradale de înaltă calitate pentru iluminatul arhitectural, iluminatul peisajului și parcurile.

Lămpi ARES - încastrate

Lămpile Ares reprezintă un standard al echipamentelor de iluminat pentru iluminatul profesional arhitectural și peisaj. Dacă cineva aplică acest produs la implementarea unui proiect de iluminare externă, va înțelege că a făcut o contribuție investițională la estetica și unicitatea obiectului.

Un exemplu este corpul de iluminat Ares încastrat pentru montare în exterior pe perete sau în sol. Acest dispozitiv are o formă pătrată confortabilă și este realizat cu o metodă de instalare încorporată. Materialul corpului este turnat din aluminiu cu un conținut scăzut de impurități de cupru, care are ca rezultat o rezistență ridicată a produsului. Pentru a proteja împotriva coroziunii, stratul exterior al carcasei are o acoperire dublă de polimeri din rășină epoxidică și poliester, care se face pe lampa Ares folosind metoda de conversie a pulberii.

Protecția IP67 împotriva prafului și a umidității este obținută datorită unei garnituri de silicon fiabile. Difuzorul poate fi echipat cu sticlă transparentă și mată. ARES creează o tehnologie de iluminat cu o calitate europeană inseparabilă. Seria lampilor ocupă un loc important printre dispozitivele companiei, care au o construcție unică, deoarece se aplică corpurilor de iluminat încorporate pentru montarea pe perete. Lampa Ares este proiectată pentru iluminatul stradal sau pentru iluminatul decorativ. Oferă un flux uniform de lumină, iar direcția de distragere a atenției vă permite să uitați de efectul orbitor.

Lămpile Ares sunt un exemplu al unei combinații de tehnologii inovatoare de economisire a energiei și de design armonios. Fluxul luminos emis de nuanța mată a sticlei călite are o direcție descendentă. Acesta asigură iluminarea moale și uniformă a clădirilor vecine și elimină complet riscul de aprindere.

Lămpi de perete Ares - exterioare

Arhitectura de iluminat de perete, care oferă o imagine completă și este un element funcțional al sistemului de iluminat, are o mare importanță în ultimii ani. Lampa de perete Ares este un exemplu excelent de iluminare arhitecturală. Designul unic al acestui model este suficient pentru a înțelege profunzimea aptitudinilor inginerilor italieni care au creat acest dispozitiv de iluminat.

Un alt exemplu este lampa de perete ARES realizată într-o formă cilindrică universală și destinată montării statice pe un perete sau o coloană. În acest caz, razele de lumină se pot răspândi în una sau două direcții opuse. O construcție impecabilă bazată pe un aliaj de aluminiu turnat este considerată cea mai durabilă și mai ușoară în același timp, ceea ce simplifică foarte mult procedura de instalare. Pentru a proteja împotriva coroziunii, carcasa are o acoperire polimerică care este aplicată prin conversia chimică a pulberii și împiedică distrugerea metalului pe stradă. Datorită gradului ridicat de protecție IP54, corpul de iluminat este capabil să reziste la penetrarea apei și a prafului pe o perioadă nelimitată, menținând funcționalitatea și proprietățile optice excelente.

În domeniul produselor de iluminat arhitectural , lămpile de perete Ares sunt foarte apreciate pentru un echilibru optim între eficiența luminii și estetica. Inginerii ARES au adoptat o serie de soluții de proiectare care oferă lămpi durabile, sigure și ușor de utilizat. Cu dimensiuni relativ mici, dispozitivele pot produce iluminare puternică cu o suprafață mare. Lămpile de exterior Ares sunt un dispozitiv fiabil pentru porți de iluminat, construcții decorative, scări și balcoane.

Dacă este necesar să creați iluminarea fațadelor, puteți alege o lampă de perete care are un geam mat și creează un fascicul de lumină difuză. Modificarea lentilei de focalizare, capabilă să creeze un fascicul direcțional îngust, a fost introdusă.

Reflectorul Ares - în picioare

Cea mai mare variantă a seriei de faruri Ares este proiectată pentru iluminatul exterior arhitectural sau decorativ. În funcție de modificare, reflectorul poate conține 6 sau 9 module LED, fiecare având o capacitate de 2 wați. Acest consum redus de energie face ca farul să fie un dispozitiv extrem de eficient și economic.

Reflectorul Ares a fost creat cu ajutorul diodelor LED și este utilizat pe scară largă pentru iluminatul decorativ al clădirilor, precum și în iluminatul interior al halelor, holurilor, holurilor și altor încăperi. Difuzor de sticlă rotund cu un grad ridicat de transparență creează o imagine surprinzător de strălucitoare a paletei de culori bogate de pe obiectul iluminat, o soluție favorabilă pentru iluminatul modern.