Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Birouri de Colț

Birouri de Colț

Un birou nu numai în fiecare casă

Un birou este o piesă de mobilier foarte distinctă și universală. Este un element tipic necesar persoanelor care lucrează acasă, având biroul lor, unde primesc clienți sau pacienți, precum și pentru camera copiilor - va sprijini educația și dezvoltarea pasiunii copilului nostru. Atunci când alegem un birou, ne ghidăm cel mai adesea după stilul acestuia, tipul de construcție, materialele uzate (lemn, plastic sau metal), precum și posibilele facilități - sertare, rafturi pentru cărți și documente, o înălțime specială a monitorului sau un top glisant pentru tastatură. Birourile sunt, de asemenea, un element care poate fi găsit în fiecare cabinet, medic, avocat, contabil, jurnalist etc., oriunde lucrați la computer.

Birouri de colț cu economie de spațiu

Birourile din colț vor economisi mult spațiu. Sunt perfecte pentru o cameră pentru copii, unde trebuie să se potrivească lângă un pat, dulap, rafturi și un televizor. Plasarea acestui tip de mobilier în birou vă va permite să câștigați mult spațiu nu numai pentru un computer, ci și documentația necesară la locul de muncă. Birourile din colț se caracterizează nu numai printr-o suprafață mare a blaturilor, ci și prin mai multe sertare sau rafturi.

Birourile albe sunt din ce în ce mai populare

În ultimii ani, mobilierul alb a cunoscut un adevărat boom. Clienții și-au apreciat versatilitatea și posibilitatea de a le aranja cu cele mai populare stiluri de finisaje. Birourile albe vor funcționa bine în camere vopsite în nuanțe albe, gri sau mai închise, în spații mari de birouri (spațiu deschis), precum și în camere mici de acasă. Birourile albe arată minunat în combinație cu fronturile colorate.

Birouri moderne pentru case moderne

Birourile de colț moderne se disting prin combinații interesante de materiale (de ex. picioare din oțel negru cu blaturi din lemn), culori contrastante (birou alb cu fronturi negre) sau aspect asimetric (un fragment al vârfului este un nivel inferior, decât restul acestuia). De fiecare dată nu este vorba doar de funcționalitatea adecvată a biroului, ci mai ales de designul original care atrage atenția de la prima vedere.