Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Boho

Lampa este unul dintre elementele cheie ale oricărui echipament casnic. În plus față de rolul standard atribuit acestuia, adică o bună iluminare a camerei, joacă adesea un rol decorativ important. Recent, lămpile în stil boho câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Stilul boho se descurcă bine de mulți ani, dar recent designerii l-au contrabandat cu designul lămpilor. Cum să integrezi o lampă boho într-un aranjament de casă? Ce trebuie făcut pentru ca diferitele stiluri să funcționeze împreună? Aflați sfaturile noastre!

Lampa Boho sau ce anume?

Stilul boho este atât de distinctiv încât este dificil să treci pe lângă el indiferent. Îl poți iubi sau ura, dar se poate nega că este, fără îndoială, atrăgător. Boho este adesea asociat cu artiști care au promovat libertatea de a fi și o abordare avangardistă a lumii. Stilul boho cu siguranță nu va atrage minimalistul. Este dominat de utilizarea materialelor naturale, amestecând texturi și culori care aparent nu se potrivesc deloc, dar în cele din urmă creează împreună o atmosferă confortabilă și unică. O lampă boho este un accesoriu pe care îl putem folosi pentru a contrabanda niște avangardă și natură în împrejurimile noastre. Lămpile în stil Boho sunt cel mai adesea fabricate din bumbac, lemn, răchită sau ratan. Acestea sunt adesea împletite, creând o structură unică ajurată.

O lampă cu pandantiv boho pentru dormitor? Vă prezentăm tendințele fierbinți ale sezonului.

Lampa suspendată Boho, în afară de faptul că este un element vizual frumos într-o cameră, își datorează și unicitatea felului în care emite lumină. Lampa boho aruncă umbre prin structura sa din dantelă, ceea ce va conferi camerei un efect tridimensional unic. Este posibil ca acest tip de model să nu fie suficient în încăperile care constituie locul nostru de muncă și care necesită o iluminare puternică și uniformă. Lampa cu pandantiv boho este perfectă ca iluminare principală pentru un dormitor. Este o cameră care nu necesită o sursă puternică de lumină. Lampa ajurată va adăuga delicatețe și mister interiorului, iar atmosfera etnică și crepusculă generată va favoriza igiena somnului.

Spargem minimalismul plictisitor? - Candelabru Boho.

Nu toți suntem pasionați de designul interior și avem timp să proiectăm fiecare echipament pas cu pas. Nu este nimic ciudat, deoarece consumă mult timp și necesită un simț estetic peste medie. Drept urmare, obținem adesea o cameră minimalistă, dar în același timp ... plictisitoare. Într-o astfel de situație, un candelabru boho poate fi soluția perfectă pentru a respira puțin spațiul și a rupe rutina. În prezent, piața oferă o gamă atât de largă de modele, încât toată lumea va găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși. Candelabrul boho va rupe minimalismul omniprezent și va conferi camerei un caracter, va fi așa-numita cireașă de pe tort.

Lămpi în stil Boho - un must have pentru fiecare casă?

Stilul boho, datorită sălbăticiei și etniei sale, cu siguranță nu este pentru toată lumea, iar excesul său te poate face să te simți copleșit. Totuși, nimeni nu ne spune să mergem până la capăt și să schimbăm complet designul interior al întregii case. Uneori, introducerea unor echipamente mici care pot părea nesemnificative poate schimba complet senzația din cameră. Lampa de noptieră boho este modalitatea perfectă de a te strecura puțin din natură în casa ta. Va fi perfect pentru camere care nu au nevoie de o sursă de lumină uniformă sau ca iluminare suplimentară pentru a crea o atmosferă confortabilă. Lămpile în stil Boho vor conferi interiorului o notă de prospețime și vor crea o aură magică, liniștitoare, care vă va permite să vă liniștiți după o zi grea în afara casei.

Lămpi Boho