Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Decor

Decor

Cum de a crea o cameră confortabilă?

Un aparat de acasă este o adevărată provocare. O selecție adecvată a tipului de materiale, culori și echipament, astfel încât împreună au creat un întreg armonios, nu numai estetic, ci și practic nu este o artă ușoară. Dar ceea ce face într-adevăr căminul nostru casnic confortabil, original și frumos? Clima camerei va ajuta la crearea decoratiunilor.

Decoratiuni interioare

Fiecare interior merită să fie suplimentat. Decorațiunile decorate cu îndemânare evidențiază caracterul camerei. Datorită gamei largi, puteți alege adăugări funcționale care să se potrivească stilului casei dumneavoastră. Chiar și iubitorii de minimalism - deși subțiri și cu moderatie - își decorează casele. O cameră cu numai mobilier și aparate necesare ar arăta extrem de deprimantă și vă va descuraja să petreceți timp în ea. Ce decorațiuni și accesorii folosim cel mai mult?

  • perne - este convenabil să se întindă pe ele și camera este confortabilă și caldă datorită lor
  • sfeșnice și lumanari - sfeșnicele vin în diferite forme și culori interesante, iar datorită lumanărilor parfumate este ușor de a construi o dispoziție plăcută nu numai pentru ochi, ci și pentru nas
  • Picture frames - permite prezentarea estetică a momentelor imortalizate, importante
  • ceasuri - vă reamintesc trecerea timpului, iar bifarea lor obișnuită este calmantă
  • oglinzi - măriți optic camera
  • cutii, cutii, containere - ideale pentru depozitarea articolelor
  • covoarele și trotuarele - calmează camera și dau un caracter intim
  • picturi și postere - decorează pereții, atrage atenția și accentuează designul interior

Postere decorative

De ani de zile, modul tradițional de decorare a zidurilor erau picturile - reproduceri de faimoase opere de artă, picturi de natură religioasă sau de artiști de nișă. Între timp, postere decorative sunt în prezent câștigă popularitate. Această tendință modernă oferă o gamă largă de posibilități - fiecare poate găsi ceva pentru ei înșiși. Un poster cu un citat preferat sau motto-ul selectat scris într-un font frumos evocă un zâmbet pe față și vă încurajează să acționați. Grafica suprarealistă sau modelele geometrice se potrivesc perfect cu sufrageria. Postere în culori puternice, care ilustrează frumusețea naturii, luminează în hol. Motivele vegetale și florale sunt perfecte pentru baie sau bucătărie. Cinematografii vor fi cu siguranta interesati de postere de film. Imaginea unui personaj iubit din basme va plăcea fiecărui copil și un poster cu steaua muzicală preferată a fiecărui adolescent.
Dacă doriți ca decorațiunile de acasă să reflecte caracterul dvs., verificați oferta inepuizabilă de postere decorative și alegeți ceva pentru dvs.

Decor