Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Noptiere

Noptiere

Noptieră - însoțitor al fiecărui pat

Noptiere în dormitoare sunt piese de mobilier foarte utile și utile datorită aplicării lor. Acestea trebuie utilizate în primul rând pentru a depozita cele mai necesare obiecte mici lângă pat și, de asemenea, au capacitatea de a pune accesorii individuale pe ele. Acestea pot fi gadgeturi, cum ar fi un ceas cu alarmă, precum și ochelari sau o telecomandă. Noptiera poate stoca, de asemenea, multe alte articole, încărcătoare pentru diferite dispozitive, o carte sau o revistă pentru lectură, tot felul de creme de noapte și multe altele. Este o piesă de mobilier cu adevărat funcțională, care ar trebui să fie prezentă la fiecare pat.

Noptieră din lemn, niciodată uitată

Noptiere bazate pe picioare lungi sau un suport metalic arată destul de neobișnuit și modern, prin urmare nu toată lumea decide să le cumpere. Pentru cei mai mulți, ceea ce contează este clasicul sub forma unei mese din lemn, care se potrivește cu alte tipuri de mobilier din același material. Se pot potrivi perfect cu restul echipamentelor și pot constitui un set neobișnuit cu acesta, motiv pentru care sunt atât de universale și de dorit.

Noptieră albă - simplă și elegantă

Pentru fanii minimalismului, noptierele albe vor fi perfecte, deoarece vor adăuga farmec întregii camere cu nuanța lor strălucitoare. Noptierele albe arată uimitor când au iluminare din spate încorporată. Pentru ca această piesă de mobilier să arate mai elegantă, puteți așeza o lampă elegantă, o lumânare sau o mică vază cu o floare în interior. Masa nu va fi doar un element extraordinar al echipamentului camerei, ci va ajuta și să facă dormitorul să arate estetic și cu bun gust.

Mese de dormitor pentru toată lumea

Pe lângă utilizarea lor practică, mesele de dormitor arată extrem de atrăgătoare. Acestea pot fi realizate în mai multe stiluri, variind de la clasic și șic până la modele mai elegante și moderne. Unele dintre ele pot avea sertare extensibile, altele pot fi deschise sau pot avea compartimente pentru cărți sau laptop. Ele pot veni în diferite nuanțe și dimensiuni, astfel încât să puteți alege tipul perfect pentru fiecare dormitor. Alegerea celei mai bune tăieturi depinde în totalitate de preferințele noastre și de ceea ce considerăm a fi cea mai bună opțiune.

Noptiere