Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi GTV Lămpi GTV

GTV, unul dintre liderii polonezi în domeniul iluminatului cu LED-uri, a introdus în gama largă două soluții dedicate tematicii investiționale, lampă sigilată pentru becurile LED T8 Hagen, precum și becuri durabile și economice LED T8 într-o cutie de sticlă: dimensiuni 60 și 120 cm, putere 10, 20 wați.

La alegerea iluminatului, arhitecții, designerii și investitorii sunt ghidați de parametri precum puterea, fluxul luminos sau temperatura de culoare, dar se concentrează din ce în ce mai mult pe utilizarea economică și pe consumul redus de energie al unei anumite lămpi sau surse de lumină. Noua serie GTV este răspunsul la aceste nevoi, destinat investițiilor precum birouri, depozite și clădiri industriale.

Becuri GTV

  • GTV Hagen 236 este un element de protecție conceput pentru a lucra în condiții dificile. Corpul de iluminat este proiectat pentru iluminarea camerelor cu umiditate ridicată și praf, de exemplu ateliere industriale, magazine, depozite și ateliere, subsoluri, cazane, fabrici de apă. Are un grad ridicat de protecție IP65, ceea ce înseamnă că este rezistent la umiditate. Funcționează cu două becuri T8 cu LED-uri unilaterale.
  • T8 becurile din sticlă LED sunt plăcute ochilor, ecologice și economice din punct de vedere financiar
  • Sursele de lumină cu LED-uri T8 10 și 20W și un radiator încorporat, proiectate pentru corpuri de iluminat cu o priză G13, reprezintă un înlocuitor inovator pentru lămpile fluorescente tradiționale. Ele sunt caracterizate prin emisia de culori neutre, cu o intensitate de 900 lm pentru becuri fluorescente de 10 wați și 1800 lm pentru becuri de 20 wați. Noua propunere GTV se caracterizează printr-un unghi larg de iluminare de fundal de 270 °. GTV LED T8 sunt potrivite pentru birouri, hoteluri, restaurante și alte spații publice. Utilizatorii le laudă pentru designul, funcționalitatea, viața lungă de până la 40.000. ore.

LED GTV G125-8

LED bec cu un diametru de 125 mm. pentru lămpi și candelabre. Ideal pentru decorarea interioară a cafenelelor, barurilor, restaurantelor și spațiilor rezidențiale. LED bec cu un diametru de 125 mm. pentru lămpi și candelabre. Ideal pentru decorarea interioară a cafenelelor, barurilor, restaurantelor și spațiilor rezidențiale. LED bec cu putere 8W, filet: E27, flux luminos: 810 Lm. Durata de viață a becului este de 40.000 de ore, unghiul de iluminare: 360 °, forma bulbului: bila transparentă.

Panouri LED GTV

Panoul LED KING 42W cu difuzor microprismatic pentru iluminarea clădirilor publice, industriale, depozitare și alte clădiri. Luminator încastrat pentru plafoane Armstrong. Puterea panoului este de 42 W, un grad ridicat de protecție împotriva umezelii, IP: IP54, unghiul de iluminare: 120 °, fluxul luminos: 3200 lm. Tipul de instalare: încorporat, materialul caroseriei: aluminiu în alb.

Panoul LED GTV PRINCE 40W este un panou LED ultrasubțire, datorită dimensiunilor sale, permite economisirea semnificativă a spațiului tavanului, precum și instalarea unui panou pe perete. Puterea este: 40 W, protecție împotriva umidității, IP 40, flux luminos: 3200 lm. Materialul carcasei este din aluminiu în alb mat.

O lampă strictă GTV cu LED

Lampa LED cu o gamă largă de aplicații poate fi utilizată pentru a ilumina depozitele, sălile de producție, spălătoriile auto și altele. Este bine protejat împotriva umidității și a prafului, are un grad de protecție împotriva umezelii IP67. Puterea lămpii: 36 W, unghiul de iluminare: 120º. Lampa este fabricată din aluminiu și plastic în alb și gri.