Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de grădină încastrate

În prezent, iluminatul este tratat ca parte integrantă a grădinilor. Multe proiecte Greenfield încep cu planificarea liniilor electrice și modul în care sunt amenajate lămpile.

Tipuri de lămpi de grădină

Când vine vorba de lămpi de grădină, putem alege dintr-o gamă largă de forme și mecanisme care au aplicațiile lor specifice în grădină. Putem menționa, printre altele:

  • posturi de iluminat
  • lanterne
  • Felinar
  • lămpi de depășire
  • sconcese externe
  • coloanele solare lămpi
  • lămpi de perete

si multe altele.

Lămpi încastrate în grădină - aplicații

Când ne gândim la lămpile de grădină încastrate , în primul rând, facem căi și călătorim. Piloții sau corpurile de iluminat cu o înălțime de până la 1 metru cu o sursă de lumină orientată în jos sunt cele mai potrivite pentru acest scop. Datorită utilizării acestei înălțimi, posturile nu ne vor orbi la intrarea în mașină a proprietății.

Un alt tip de lămpi de grădină sunt felinarele. Acestea sunt utilizate în principal pentru a ilumina spațiile mari, de exemplu, peluzele bine întreținute. Acestea se caracterizează printr-o înălțime de 1 până la 3 metri. Ele sunt adesea completate cu o sferă decorativă cu un singur punct.

Este important să nu uitați să protejați corespunzător instalația de iluminat pentru grădină. Ar trebui să fie protejată de dopuri cu curent diferențial care protejează împotriva șocurilor electrice și a surplusului de curent, protejând scurtcircuitele și supraîncărcările. Cablurile însele ar trebui să fie săpate cel puțin la un metru subteran.

Tipuri de surse de alimentare în lămpi încastrate în grădină.

Dacă decidem să folosim sursa de alimentare clasică din rețeaua de acasă, merită să folosim lămpi cu tehnologie LED. Deși prețul becurilor cu LED-uri depășește singur becurile cu halogen sau tradițional, pe termen lung vom simți cu siguranță diferența de rentabilitate. Proiectoarele cu LED pot economisi până la 80% energie în comparație cu lămpile obișnuite. Dacă avem o grădină mare, vom avea nevoie de multe surse de lumină, care generează mai multă energie electrică. În acest caz, cu atât mai mult ar trebui să luăm decizia privind LED-urile.

Dacă vrem să devenim independenți de rețeaua de electricitate, putem paria pe lămpi solare. Echipamentele principale ale acestora sunt bateriile și panourile fotovoltaice care permit conversia energiei luminoase într-o sursă de energie. În ceea ce privește timpul de emisie a luminii, putem lua intervalul de la 5 la 20 de ore. Cel mai mare avantaj al lămpilor solare este posibilitatea de a le folosi aproape oriunde. Acestea funcționează bine ca și iluminarea în apropierea apei, cum ar fi piscinele, deoarece nu conțin curent electric de tensiuni înalte.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi de grădină încastrate