Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi vintage

Lămpi vintage

În lumea modernă, apartamentele și casele sunt decorate în multe feluri. Există zeci de stiluri. În plus, fiecare cameră poate avea un caracter individual sau întregul apartament va fi proiectat într-un singur concept. În ciuda dezvoltării rapide a vieții moderne, schimbarea continuă a aspectului, stilul de epocă este încă la modă.

Este plăcut să-și petreacă ziua într-o atmosferă zgomotoasă, urbană, întoarce-te acasă, unde confort, pace și căldură domnesc suprem. Antichitățile au un contrast puternic cu inovațiile moderne. O astfel de schimbare de peisaj conduce la bună dispoziție. Iluminarea influențează în special impresia și starea de spirit.

Caracteristici de iluminat de epocă

Clasic, modern, minimalism, fiecare stil interior are propriile caracteristici caracteristice și propria sa energie, deosebind-o de toate celelalte. Atmosfera pe care o oferă acest stil este lămpile senzaționale , romantice de epocă, care fac ca toată iluminarea interioară să fie recunoscută și iubită de mulți.

Farmecul stilului de vintage se datorează în mare parte paletei de culori speciale din interior. Aici sunt culori delicate, aerisite: nuanțe de albastru, liliac, roz, bej, maro, alb pur. De obicei sunt alese nuanțele pentru culoarea principală aleasă: albastrul este jucat în diferite nuanțe de culori gri și alb, roz, maro distinctiv fiind completată de nuanțe delicate de cafea și ciocolată.

Lămpi de epocă în interiorul bucătăriei

O lumină slabă și caldă este potrivită pentru spiritul delicat al stilului de epocă . Lumina difuză ușoară a candelabrului principal, lămpile confortabile de masă, sunt unelte pentru crearea unui interior de epocă. Materialele utilizate în lămpi sunt lemnul, sticla, metalul, țesătura pe abajururi.

Pentru a ilumina bucătăria, în sala de mese se recomandă utilizarea unei combinații de iluminat obișnuit: candelabru, lampă de plafon și iluminat local încorporat în lămpi și sconturi în zona de gătit. Este foarte important să iluminați corespunzător masa de masă. Aspectul lămpii de deasupra mesei poate fi diferit de formele pretențioase simple până la cele complexe. Dar, cel mai important, face ca suprafața mesei să fie acoperită cu un flux de lumină.

Cum alegi iluminatul de epocă?

De regulă, dispozitivele de iluminat de epocă sunt produse foarte complexe, pot conține multe detalii decorative, compoziții voluminoase de sticlă etc. Sau sunt cât mai simple cu forme geometrice stricte. Dar, în orice caz, o lampă de epocă, un candelabru în acest stil sau o brichetă va avea un aspect exclusiv și original.

În plus față de opțiunile clasice sunt disponibile și soluții originale care combină atât funcții de vintage, cât și tendințe cu alte stiluri mai moderne. Soluția originală este o lampă de masă cromată care conține un bec Edison sau o lampă suspendată cu o nuanță de fier cenușiu, perfect amplasată și în stilul mansardei.

Cel mai adesea, o lampă de masă de epocă, un candelabru de epocă și fiecare lampă de epocă sunt fabricate din metal, se utilizează și lemn. După cum sa menționat mai sus, puteți găsi o compoziție bogată de sticlă. Produsele cu parasolar se potrivesc perfect cu interiorul vechi. Trebuie remarcat faptul că, în acest stil, abajururile arată cât de succint posibil, nu conțin cifre. Dar scheletul, dimpotrivă, poate fi îndoit.

Lampă de epocă agățată, a cărei brațe arata ca un picioare de paianjen din metal în culoarea neagră, fără aburi, dar numai cu becuri modeste este o combinație de stil vintage și modern. Lampa are până la 10 surse de lumină și luminează perfect suprafața livingului și a sala de mese. Un câmp vast de fantezie vă permite să creați multe proiecte unice, complet diferite.

Lămpi de epocă pentru camera de zi, dormitor și sufragerie

Interiorul apartamentului, confortul depinde în mare măsură de alegerea lămpilor. Lămpile deschise sub forma unei stilizări sub un candelabru vechi cu lumânări vor arăta frumoase, numai cu lumini de design care imită flacăra unei lumanari. Lămpi de epocă de casă în formă de con, cu nuanțe într-o nuanță de lapte alb, arata foarte impresionant. Lămpile cu un cadru interesant curbate în culoarea patinei nu numai că sunt foarte frumoase și spectaculoase, ci vă permit, de asemenea, să recreați întregul concept de design interior într-un stil de epocă.

Candelabru în patină și culoarea albă a vechiului design se referă la modele antice. Frumos artizanat cu iluminare de sus, dă lumina interioară delicată, slabă, reflectând perfect stilul de vintage. Geamurile din sticla in forma ovala, combinate cu un cadru metalic de inalta calitate, vor fi de asemenea bine legate intre ele in stilul clasic. Camera de zi, dormitor și sala de mese sunt camere potrivite pentru instalarea unui astfel de candelabru.

Lămpi vintage