Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Becuri Philips Becuri Philips

Marca Philips produce surse de iluminat de înaltă calitate. El a funcționat pe piața poloneză de peste 90 de ani, ceea ce ia permis să obțină o reputație prin calitatea excelentă a produselor. În activitatea sa, producătorul becurilor Philips se concentrează pe eficiența energetică maximă, reducând în același timp costurile și dezvoltarea durabilă.

O gamă largă de iluminat

Lămpile Philips își găsesc aplicația atât în iluminatul interior, cât și în iluminatul de acasă, precum și în mașini. Calitatea excelentă a luminilor LED cu o culoare strălucitoare dar rece a câștigat mulți suporteri care aleg becurile acestui brand. Philips oferă diferite tipuri de becuri, datorită formei becului însuși, precum și a tipului de mâner. Găsim dimensiunea corectă a tensiunii în becuri pentru iluminarea spot, precum și în becurile tradiționale clasice sau LEDBulb din ce în ce mai populare.

Caracteristicile becurilor Philips

Producătorul becurilor Philips are o gamă largă de produse în oferta sa, de aceea toată lumea poate găsi cea mai potrivită sursă de lumină pentru ei. Becurile LED cu o culoare rece sau caldă sau luminozitatea variabilă sunt doar câteva din numeroasele propuneri ale acestui brand. Lămpile Philips sunt testate în laborator și respectă standardul de siguranță fotobiologic. Aceasta înseamnă că sunt potrivite pentru ochii și pielea umană. Becurile LED se potrivesc perfect cu diferite tipuri de camere, cum ar fi o bucătărie, un dormitor sau o cameră de zi. O gamă largă de iluminat vă permite să alegeți unul care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Ecologia și eficiența energetică

Merită alegerea becurilor cu LED-uri, deoarece este un mod ecologic și eficient de economisire a energiei pentru a ilumina casa sau grădina noastră. Această lumină este caracterizată de o înaltă fiabilitate, ceea ce se traduce printr-un confort sporit al utilizării. Becul mediu cu halogen utilizat pentru iluminarea spot este un cost de energie de 35W. Cu toate acestea, becul LED consumă doar 3,5 W pentru a disipa energia luminii, ceea ce garantează o eficiență energetică ridicată.

Becuri Philips Becuri Philips