Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Scaune de Grădină

Scaune de Grădină

Mobilier de grădină modern și clasic, dar întotdeauna confortabil

Magazinul nostru online oferă o varietate de mobilier de grădină care poate fi ușor adaptat la amenajările mai moderne sau clasice ale unei grădini, balcon sau terasă. Acestea se caracterizează printr-o calitate foarte bună a lucrării și rafinarea tuturor detaliilor, ceea ce se traduce nu numai prin estetică ridicată, ci mai presus de toate durabilitate și funcționalitate. Fabricat din diverse materiale (lemn, plastic, metal, technoratann), puteți alege un set care să răspundă nevoilor dvs. individuale.

Scaune de grădină

Scaunele de grădină ar trebui să fie mai presus de toate solide - indiferent din ce material sunt fabricate. Scaunele de grădină pe care le oferim vor fi folosite cu succes mulți ani, fără teama că se vor destrăma, crăpa, rugini - își vor pierde aspectul și proprietățile originale. Oferim diverse modele de scaune care pot fi ușor adaptate la alte mobilier de grădină.

Mobilier pentru balcon

Mobila pentru balcon vă va permite să aranjați acest spațiu într-un mod individual. Dimensiunea lor și modul în care sunt realizate permit utilizarea, plierea și depozitarea ușoară. Mobilierul pentru balcon este foarte bine protejat împotriva radiațiilor UV și a factorilor externi. Datorită acestui fapt, nu este nevoie să le întrețineți rapid. Mese, mese, scaune, mobilier pentru relaxare sau pentru organizarea lucrurilor pe balcon vă vor permite să creați o adevărată oază de pace a balconului.

Mobilier pentru terasă

O terasă este adesea cel mai important loc din casă. Un set adecvat de mobilier de terasă vă va permite să utilizați pe deplin potențialul acestuia. Vă oferim seturi de mobilier de terasă care vă vor permite să vă odihniți, să petreceți timp cu copiii, familia și prietenii. Mobila pentru terasă include seturi care includ petrecerea timpului liber, precum și mobilier care vă permite să mâncați mese. Posibilitatea oricărei configurații vă permite să ajustați tipul de mobilier la dimensiunile și forma terasei, luând în considerare și tipul de fațadă, plăci și accesorii.