Informații despre coronavirus
În timpul pandemiei Covid-19 magazinul nostru electronic este operațional și livrăm mărfuri către Uniunea Europeană.
Pentru a ajuta la oprirea răspândirii Coronavirus, ne deservim clienții doar de la distanță. Magazinul nostru fizic din Polonia este închis clienților. Mai multe informatii: Informații despre coronavirus
Peste 25 000 de produse
{{ aa_name() }}

Luminile Sollux

SOLLUX - Corpuri de iluminat - Lămpi Sollux.

Sollux este un producător de iluminat interior inovator . Toate produsele sunt făcute cu mare angajament. Compania împreună cu meșterii polonezi lucrează exact pe fiecare detaliu, obținând astfel o calitate ridicată și satisfăcătoare. Lămpile SOLLUX se potrivesc perfect cu orice spațiu, adăugând un farmec unic și unic. Iluminatul SOLLUX, care emite o lumină distinctă și climatică, subliniază perfect originalitatea împrejurimilor. SOLLUX este o alegere excelentă dacă aveți nevoie de o soluție inovatoare cu un design restrâns și încântător.

SOLLUX - Ce are de oferit?

Compania este renumită pentru un stoc mare de produse cu aspectul său sublim și original. În magazin, putem cumpăra produse cum ar fi:

Lămpi de perete, plafoane, lămpi suspendate, lămpi de podea, lustre, lămpi de noapte, lămpi de podea, becuri

În plus, SOLLUX oferă colecții realizate în câteva stiluri pe care oamenii le intră în ochi. SOLLUX oferă colecții:

  • - MONO (Lămpi reformate și foarte elegante, care sunt populare printre clienți.) (Plafons))
  • - QUAD (Lămpi realizate într-un mod foarte inovativ, menținând minimalismul.) (Lămpi suspendate și plafoane))
  • - SIGMA (Un efect extraordinar al fabricării sofisticate a lămpilor care dă o atmosferă interesantă și gustoasă (lămpi ceramice)
  • - FENIX (Lămpi sublimate și minunate cu originalitate luminează camera adăugând un farmec minunat.) (Sconces și plafonds))

SOLLUX - Ca o companie inovatoare și creatoare.

SOLLUX, în vederea clienților săi, a creat un blog în care sunt discutate diverse teme de iluminat. Pe site puteți găsi o redirecționare către un blog cu sfaturi, unde puteți găsi, printre altele, postări cum ar fi: - Cum să curățați în condiții de siguranță și în mod eficient luminile de plafon? - sau - Cum să pregătiți iluminatul pentru o seară romantică - sau - Cum să iluminați elemente importante în casa noastră, de exemplu picturi, diplome sau imagini pe perete? - Blogul este actualizat și actualizat cu diverse circumstanțe. Un site foarte util și interesant care vă poate ajuta în multe lucruri! SOLLUX este o companie care funcționează bine, care poate fi văzută după un site web și bloguri, trimiteri rapide și în timp util, precum și servicii prietenoase și eficiente. SOLLUX ca o companie recunoscută pe piață, este tot mai mare și atrage clienți cu tot mai multe lucruri interesante.

Sollux - Recenzii despre produse


Biały Plafon MASSIMO SL.0188
04 Noiembrie 2019
Un plafon minunat, face o atmosferă plăcută în []

Biały Kinkiet ANEL SL.0177
11 Octombrie 2018
Bec interesant ieftin

Transparentna Lampa Wisząca MARCO Transparentny SL.0272
04 Aprilie 2018
Lampa suspendată față. mai ieftin decât alte magazine

Grafitowy/przezroczysta Lampa Wisząca LOFT SL.0210
04 Aprilie 2018
Cumpără îndrăzneț - îl recomand. am ales lampa și în alte magazine, așa că a fost mai ieftin, deoarece nici măcar nu s-au abătut să răspundă la telefon - în acest magazin nu au răspuns suficient de repede, au ajutat - a fost foarte drăguță, iar umorul este și frumos . recomand magazinul, precum și produsul în sine.

Biały Plafon LOBO SL.0209
04 Aprilie 2018
Serviciu rapid și contact bun cu vânzătorul, voi folosi serviciile magazinului lunares.pl de mai multe ori, kaja58

Luminile Sollux