Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi din cauza Murano Lămpi din cauza Murano

Lămpile alese corespunzător sunt una dintre cele mai atractive și mai atractive modalități de a accentua frumusețea oricărui interior.

Sculptarea cu lumină

Lumina formează formele și formele din jurul nostru. Acesta determină textura și culoarea, are un efect puternic asupra dispozițiilor noastre. Lumina lămpii nu numai că ne ușurează să ne mișcăm în interior. Este, de asemenea, decorarea apartamentului, aduce obiecte frumoase și detalii din întuneric, deschide și închide spații, sculptează în interior și în mii de moduri ne permite să ne bucurăm de casă.

Lămpi Moody Murano Due ...

... cât de rar va funcționa în construirea magiei acasă. Cu tehnicile de producție moderne, ele combină tradiția veche de măiestrie nobilă din Murano, faimoasa lagună de sticlă din apropiere de Veneția. Astăzi, lămpile vechi și candelabrele fabricate de suflantele de sticlă din insulele venețiene au statutul de opere de artă. Și studenții contemporani ai vechilor maeștri continuă această tradiție. În noile modele, există încă o sticlă de calitate de primă clasă (încă ruginită), iar designul deosebit se caracterizează printr-o eleganță atemporală.

Candelabrele originale Murano Due nu numai că luminează casa noastră într-un mod nemișcat. Acestea sunt și obiecte frumoase care vă plac ochii, încântați cu o formă sofisticată. Datorită unor asemenea lămpi decorative sa născut credința că lumina poate fi utilizată pentru a crea un interior poetic. Ele completează decorul casei și dobândesc o nouă valoare în acest context - devin obiecte sculpturale interesante în interior. Ele sunt la fel de frumoase când ard și când sunt stinse.

Lămpi de perete colorate Murano ...

... vă va permite să vă relaxați seara. Ne place să oprim lumina superioară și să folosim numai peretele care umple aerul cu o lumină reflectată moale. Lămpile de perete arata cel mai bine atunci când le compuneți în perechi, de exemplu pe ambele părți ale unei ferestre sau șemineu, sau chiar pe grupuri, chiar pe canapea.

Beneficiarii companiei Murano Due ne permit să alegem dintre cele mai diverse modele de lămpi de perete - de la elegant la clasic până la adevărat modern, cu forme abstracte. Asemenea iluminat este deosebit de potrivit pentru camerele de zi, dar nu numai. Montat pe coridoare și scări oferă un sentiment mai mare de securitate. Este, de asemenea, un element care adaugă frumusețea în sala de mese, unde poate fi o sursă suplimentară de lumină la masă.

Și sfaturile sfârșite: când mergeți la magazin pentru o lampă decorativă, nu decideți în grabă și întotdeauna îl urmăriți când strălucește. Nu alegeți modele tipice, dar alegeți ceva cu adevărat original. Chiar și în camera cea mai umilă, neinteresantă, o lampă în formă este suficientă pentru a prelua magia.