Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Paturi

Paturi

Un pat confortabil este baza pentru un somn de bună calitate. Consultați gama largă de paturi din magazinul nostru online și alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine.

Ce pat să alegeți pentru dormitor?

Paturile pentru dormitoare pot fi împărțite în paturi simple și duble. Atunci când alegeți un pat pentru dormitor, acordați atenție designului. Dacă sunteți un iubitor de interioare clasice, cu siguranță vă va plăcea un pat din lemn. Pentru iubitorii de stil modern, recomandăm paturi cu structură metalică. Paturile tapițate sunt, de asemenea, o soluție excelentă, care va decora cu siguranță dormitorul.

Pat continental - confort și eleganță

Patul continental este un echipament de dormitor extrem de elegant. În plus, este extrem de convenabil. Baza patului are de obicei un cufăr mare în care puteți pune așternuturi, datorită căruia dormitorul dvs. va fi ținut în ordine. Patul elegant al unui pat continental îl face un decor excelent pentru un dormitor. Atunci când alegeți un pat continental, merită să aveți salteaua cu o formă de buzunar, care va evita efectul de undă atunci când cealaltă persoană se mișcă.

Pat dublu - relaxați-vă după o zi

Un pat dublu este perfect pentru persoanele care dorm împreună. Un pat confortabil și suficient de mare îi va face pe amândoi să se ridice bine adormiți. De asemenea, va funcționa bine și pentru persoanele care dorm singure, care apreciază confortul și vor să se relaxeze după o zi grea. Construcția unui pat dublu se poate baza pe o structură simplă sau poate avea un dulap la bază în care, de exemplu, se poate păstra lenjeria.

Pat metalic - garanție de durabilitate

Paturile cu structură metalică sunt garanția unei piese de mobilier durabile care vă vor servi mulți ani. Un pat din metal este o idee originală pentru designul interior. Tabelele din paturile metalice sunt atât sub formă simplă, cât și sub formă de frumoase modele ornamentale. Un pat cu structură metalică va funcționa excelent în camerele mici, deoarece nu arată la fel de grosolan ca cele tapițate. Sunt disponibile atât în ​​versiune simplă, cât și în versiune dublă.

Paturi