Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi industriale

Lămpi industriale

Stil industrial

Numit și industrial, nu este atât de simplu pe cât pare la prima vedere. Necesită piese unice, accesorii originale, decor unic. Lămpile industriale sunt una dintre oportunitățile uimitoare de a adopta o abordare extraordinară a designului interior. Firele, becurile, piesele de schimb sunt utile.

Caracteristici ale iluminatului industrial

Pentru început, trebuie remarcat faptul că stilul industrial este cel mai natural cu iluminarea electrică. Pentru iluminatul utilizat în designul camerei în acest stil, stabilitatea, funcționalitatea și durabilitatea trebuie să fie caracteristice în primul rând. În plus față de iluminat, lămpile în stil industrial ar trebui să creeze o anumită atmosferă care este adecvată numai în atelierele de producție sau depozite. Mai mult, aceste lovituri ar trebui să fie destul de subtile și precise. În acest scop, pot fi utilizate atât dispozitive de iluminat industriale autentice, cât și analogi industriali stilizați.

Lămpi de birou și noptiere industriale

Nimic nu reflectă atmosfera unui stil industrial, cum ar fi o combinație de metal și sticlă, astfel de caracteristici sunt incluse în lămpile de masă și lămpile de birou. Un exemplu de astfel de iluminare poate fi o lampă de birou cromată, cu o formă asemănătoare unui bec. În ciuda designului său economic, emite perfect lumină și subliniază caracterul industrial. Acest tip de iluminat pentru birou va fi adecvat în orice cameră, indiferent dacă este o casă privată sau un spațiu de birou în companie.

Când vine vorba de abajururi, stilul industrial vă permite să vă exprimați pe deplin imaginația și creativitatea. O lampă de noptieră, care arată ca iluminatul folosit în hale industriale, va fi perfectă pentru o noptieră într-un dormitor decorat în acest stil. Pentru a sublinia tendințele preferate, merită să instalați lămpi de perete în același aranjament, care, împreună cu lampa, vor constitui un set de iluminare excelent. Astfel de elemente nu numai că joacă rolul de iluminare, dar constituie și un decor perfect și evidențiază un aranjament industrial selectat.

Lămpi suspendate în iluminatul industrial

Nu trebuie să fii limitat la un singur bec. Se poate instala o lampă cu pandantiv cu mai multe becuri, formată din piese originale. Rezultatul va fi un tip uimitor de iluminat, nu un candelabru obișnuit și plictisitor. Lămpile suspendate de plafon în stil industrial într-un aranjament minimalist au clasa lor în ceea ce privește calitatea lucrării. Un exemplu de astfel de formă de iluminare poate fi o simplă plafon suspendată cu trei surse de lumină, suspendată pe cabluri de orice culoare. Nu are abajur, lumina provine dintr-un bec, reflectând atmosfera unui stil industrial.

Candelabrele industriale de lux vor arăta, de asemenea, foarte interesante. Spre deosebire de majoritatea articolelor industriale tradiționale, acestea se potrivesc cu ușurință în majoritatea stilurilor și temelor moderne. Dar, indiferent dacă interiorul în stil industrial a fost creat într-un mod natural sau artificial, problema iluminării camerei are o mare importanță.

Cum arată lămpile industriale?

De fapt, cerințele nu s-au schimbat și sunt exact aceleași ca pentru toate celelalte dispozitive. Cu toate acestea, stilul necesită rezistență ridicată, flexibilitate și mobilitate de la lămpi. Cel mai adesea, lămpile sunt fabricate din metal și sticlă, adesea lemnul este folosit ca material. Una dintre caracteristicile unui stil industrial sunt plafoanele din sârmă, care, prin definiție, trebuie să fie durabile. Când vine vorba de un trepied, aproape orice design sau mecanism adecvat poate fi folosit, imaginația dvs. fiind singura limită.

Lămpile suspendate sunt foarte des utilizate pentru iluminat în fabrici. Sunt considerați clasici în camerele în stil industrial. Deoarece sarcina lor principală a fost iluminarea, aceste dispozitive au făcut o treabă excelentă, cel mai adesea nu au fost înlocuite. Astfel de lămpi sunt deosebit de eficiente în decorarea barurilor și restaurantelor. În zonele rezidențiale, nu este doar o bucătărie, ci și o sufragerie, o cameră de zi și un dormitor. Lămpi de perete sau de podea sunt, de asemenea, utilizate în apartamente. Cel mai adesea, aceste lămpi au mai multe secțiuni, care își pot schimba și poziția și pot ilumina diferite zone, îndeplinind deseori funcția nu numai de iluminare principală, ci și de iluminare din spate.

Iluminarea tavanului funcționează în orice cameră, trebuie doar să țineți cont de specificitatea acesteia. De exemplu, într-o sală de mese în care masa este cel mai important punct, ar trebui să existe o lampă industrială care să lumineze acest element. Un exemplu al acestui tip de lumină este o lampă suspendată în alb cu un singur bec, stilizată în stil industrial. Abajurul este fabricat din oțel lăcuit asemănător firelor îndoite sub formă de cușcă. Întregul design este destul de auster și se potrivește bine cu o sală de mese în stil industrial. Există, de asemenea, o lampă suspendată sub formă de borcan. O astfel de iluminare va arăta excelent și în sufragerie, dormitor și birou.

De unde să cumpărați lămpi industriale ieftine?

Lămpile industriale pot fi achiziționate în magazinul online. Nu trebuie să ieșiți din casă pentru a vedea sortimentul disponibil, toată lumea are timp pentru a vizualiza articole individuale. Într-un astfel de magazin online puteți cumpăra:

  • Lămpile suspendate industriale cu un singur punct, de exemplu, cu un abajur din sârmă în diferite forme sau o combinație de metal și sticlă în multe forme interesante, un abajur de culoare patină pe un lanț arată subtil și reflectă perfect stilul industrial.
  • Lămpi suspendate industriale cu mai multe puncte, de exemplu o lampă cu plasă transparentă albă sau neagră, o lampă de tavan într-o frumoasă culoare neagră și aurie din metal, formată din patru surse de lumină. Vizual, lampa se distinge printr-un design strict, dar efectul general este surprinzător. O astfel de lampă va oferi o iluminare excelentă nu numai în camera de zi, bucătărie, sufragerie, ci și în camera adolescenților, va fi bine primită.
  • Lămpile de perete sunt o formă preferată de iluminat, motiv pentru care se găsesc în multe case. O astfel de iluminare industrială pare eficientă deoarece este realizată din metal care poate fi alb, negru sau patinat. Perfect pentru orice cameră de acasă.
  • Lampa de podea industrială este proiectată pentru a mări optic camera. Oferă un fascicul perfect de lumină îndreptat în sus. Acest element de iluminat este realizat din aluminiu, lemn și metal, datorită căruia reflectă perfect stilul industrial. Vizual, arată ca un reflector mare pe trei picioare, ceea ce face lampa unică și inimitabilă. Acesta va fi găsit în camera de zi, dormitor și, de asemenea, în camera de tineret.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior Garland-molid

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpi industriale