Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Baruri de Grădină

Baruri de Grădină

Nu știi cum să amenajezi o zonă confortabilă de grătar în grădină? Sau poate te-ai plictisit deja de balconul tău incomod? Dacă răspundeți da la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci merită să căutați un nou set de mobilier de grădină sau o terasă.

Mobilier de grădină - ce este nou și ce să alegi dintre clasicele?

Deși oferta producătorilor include în continuare noi modele de mese de grădină sau scaune, seturile din lemn sub formă de bare de grădină sunt încă foarte populare. La o astfel de masă și bancă, puteți sta confortabil, puteți mânca un cârnat la grătar și vă puteți simți ca în vacanță. De asemenea, este păcat să nu acordați atenție setului de mobilier de grădină din polirattan sau plastic. Chiar dacă ambele materiale nu sunt încă atât de populare, ele sunt considerate extrem de solide și puternice de către utilizatori. Mobilierul de grădină din ratan și alte materiale au, de asemenea, o altă caracteristică foarte importantă, sunt extrem de ușor de curățat și este, de asemenea, dificil să le faci să pară inestetice.

Din mobilierul clasic de grădină, puteți alege și seturi de lemn mai mici pentru balcon. O masă și un scaun mai mici sunt suficiente pentru a vă face să vă simțiți ca și cum ați fi în vacanță, chiar și pe o suprafață mică. Este nevoie doar de puțină imaginație și câteva plante verzi.

Baruri de grădină, când vor funcționa?

Deși într-o grădină modernă punem de obicei un set de mobilier din ratan sau din polirattan, un bar clasic de grădină va funcționa foarte bine și aici. Este piesa de mobilier perfectă pentru cei cărora le place să invite oaspeții în grădina lor și sărbători cu ei până dimineața. Masă de grădină - ce ar trebui să vă amintiți?

În primul rând, despre ajustarea dimensiunii sale la preferințele noastre. Dacă de multe ori sărbătoriți în grădină și vă invitați familia și prietenii la soare, alegeți o masă extensibilă, unde toată lumea să poată sta confortabil. Dacă nu sunteți un susținător al unor astfel de evenimente, iar suprafața utilizabilă nu vă permite să desfășurați o piesă mare de mobilier, un mic set de mobilier sub forma unei mese pliante și patru scaune va fi o soluție interesantă. În plus, puteți lua întotdeauna trusa portabilă cu dvs. în vacanță și vă puteți odihni confortabil, de exemplu, într-un camping organizat.

Mobilier pentru balcon - toată lumea va găsi un set pentru ei înșiși!

Este adevărat. Producătorii care pregătesc oferta de produse de grădină au contribuit, de asemenea, la îndeplinirea așteptărilor locuitorilor blocurilor. Seturile de balcon sunt dominate de mese mici și scaune care se pot potrivi chiar și într-o zonă foarte mică. Alegeți un set de plastic sau lemn!

Știți deja ce set de mobilier de grădină să alegeți? Aruncați o privire la produsele din această categorie și bucurați-vă de un sejur plăcut în aer liber.