Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Proiectoare cu led

Proiectoarele cu LED-uri de exterior sunt utilizate pentru iluminarea generală și locală a spațiilor deschise: terenuri sportive, zone învecinate, curți, instalații industriale, obiecte arhitecturale, noduri, parcări, porturi, aeroporturi și alte spații deschise. O caracteristică a acestui tip de corpuri de iluminat este metoda de instalare și partea optică concepută pentru iluminarea de la înălțimi mari și pentru umplerea suprafețelor mari.

Proiectoare cu LED-uri în exterior

Proiectorii LED sunt iluminat universal în exterior. Cu ajutorul lor puteți rezolva multe probleme de iluminare simple și complexe. O instalare universală, un set de sisteme optice și calitatea componentelor sunt principalele avantaje ale acestui produs de iluminat.

Proiectoarele cu LED-uri în exterior sunt adaptate pentru iluminare, de exemplu, pe șosea sau pe garaj. Caracteristicile acestui produs sunt gradul ridicat de protecție IP65. Bunăstarea proiectorului Led protejează împotriva apariției apei, a umezelii, a prafului etc. Utilizarea unui bec Led în proiector vă permite să obțineți o culoare rece și luminos de lumină în timp ce colectați o cantitate mică de energie electrică. Prin urmare, se poate afirma că proiectoarele LED sunt eficiente din punct de vedere energetic, oferind în același timp o calitate ridicată a luminii.

Proiectoarele cu LED sunt iluminarea zonei de curte din aluminiu și sticlă în negru. Utilizarea materialelor de înaltă calitate pentru producerea acestui produs permite o funcționare pe termen lung și o iluminare excelentă a unei părți selectate a clădirii, de exemplu, intrarea, ușile de garaj etc. Unele dispozitive au un senzor de mișcare încorporat în intervalul de 360 grade (orizontală) și 140 de grade (unghi vertical), peeling-ul traficului este de 5 metri.

Proiectoare LED (proiectori)

Proiectoarele cu LED sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate. Gradul de protecție este IP44, asigură o bună etanșeitate și posibilitatea utilizării acestui dispozitiv în toate condițiile de mediu. Proiectoarele ating culoarea potrivită a luminii, datorită cărora drumul, proprietatea și clădirile sunt bine iluminate. Dispozitivul este echipat cu un suport convenabil pentru montarea pe un perete sau catarg. Domeniul de iluminare este de 12 metri.

Utilizarea reflectorizantelor în aer liber este: iluminarea locurilor de parcare, a căilor de acces, a drumurilor, a clădirilor și a clădirilor private, a birourilor, a magazinelor, a bannerelor publicitare, a ramelor etc. LED-ul este fabricat din sticlă securizată, garnituri de silicon care asigură protecție împotriva ploii, etc.

Proiectoare cu LED-uri în aer liber (corpuri de iluminat portabile cu baterie)

Acest tip de iluminat exterior cu LED-uri înlocuiește cu succes dispozitivele cu halogen. Proiectoarele cu baterie au o protecție IP65, sunt impermeabile. Dispozitivul este echipat cu o baterie care le face mobile, astfel încât acesta poate fi utilizat oriunde fără acces la energie electrică.

Proiectorul are un încărcător de rețea și de mașină și poate fi încărcat acolo unde există acces la o priză adecvată, de exemplu într-o mașină, în barcă etc. Stâlpul cu mânerul vă permite să reglați setarea pe un anumit plan. Acest tip de proiector Led este foarte util pentru camping, camping, tabără, teren, atelier de mașini etc.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Proiectoare cu led