Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Purificatoare de aer

Purificatoare de aer

Toată lumea știe cât de important este aerul curat pentru existența și sănătatea întregului nostru corp. Inhalăm și expirăm zilnic oxigen. Acesta curge prin întregul nostru corp, lăsând ceea ce conține în el. Aerul pătrunde și în piele, respiră și el. Așadar, aerul care este poluat lasă urme neplăcute de poluare în corpul nostru.

Aerul poluat și efectul său asupra corpului

La început, este posibil să nu fim conștienți de cât de mult impact are aerul poluat asupra noastră. Penetrând în organism, este cauza diferitelor boli, cum ar fi bolile autoimune, cancerul și astmul. Astfel, sistemele circulatorii și respiratorii umani suferă cel mai mult. Cu aceste cunoștințe, putem începe să reducem efectele negative ale aerului toxic.

Purificator de aer la domiciliu

Camerele de acasă sunt un spațiu în care putem controla calitatea aerului. Acest aer ar trebui să ne promoveze sănătatea. Tehnologia de astăzi permite instalarea dispozitivelor de purificare a aerului. Așa-numitul purificator de aer este o tehnologie creată pentru filtrarea și eliminarea impurităților din încăpere. Acest dispozitiv oferă o atmosferă fără toxine, praf și alți alergeni care ar putea crea probleme de sănătate. Astfel de dispozitive sunt concepute astfel încât să funcționeze și în timpul somnului. Funcționarea lor liniștită ajută la somnul liniștit.

Purificator de aer cu ionizator

Un purificator de aer cu ionizator este o tehnologie mai avansată. Ajută la crearea unui echilibru ionic în aer . Absența sa permite reproducerea microorganismelor care au un efect negativ asupra organismului. O curiozitate neobișnuită este și informația potrivit căreia ionii produși de acest tip de purificatori permit, de asemenea, neutralizarea virusurilor și oprirea reproducerii acarienilor și dezvoltarea ciupercilor.

Purificator de aer alergic

Din păcate, astăzi alergia este unul dintre cele mai comune motive pentru instalarea curățătorilor de uz casnic. Purificatorii de aer sunt într-un fel o mântuire pentru bolnavii de alergie care pot avea probleme de respirație considerabile în exterior. Purificatorul nu vindecă alergiile, dar eliminând alergenii alergici din mediul înconjurător, poate ușura o persoană bolnavă. Utilizarea filtrelor adecvate la purificatoare permite eliminarea aproape completă a acarienilor, prafului, polenului plantelor, sporilor mucegaiului și microorganismelor din aer.

Purificator de aer în camera unui copil

Copiii aparțin unui grup de persoane care sunt deosebit de vulnerabile la poluarea aerului. Nu au un sistem imunitar complet format, ceea ce înseamnă că se pot îmbolnăvi mai ușor și pot da semne de boală alergică la o vârstă mai timpurie. În plus, copiii iau o doză mai mare de oxigen decât adulții. Cel mai important este că purificatorul din camera copilului asigură o muncă liniștită și eficientă. Ca în orice altă cameră, purificatoarele cu funcție de umidificare a aerului pot fi benefice. Uscăciunea sa nu contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a sistemelor și organelor.