Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi inteligente pentru locuințe

Lămpi inteligente pentru locuințe

Case inteligente sunt viitorul, nu există nici o îndoială în legătură cu asta. Din ce în ce mai multe produse cunoscute, la fel de comune ca frigiderul sau televizorul, merg la piață în versiunea inteligentă. Această tehnologie include și iluminarea.

Lămpi inteligente pentru locuințe

Lămpile inteligente sunt cele care au capacitatea de a se integra într-un sistem de acasă inteligent. Un exemplu poate fi așa-numitul standard ZigBee. Vă permite să controlați iluminatul din orice loc unde folosim o aplicație convenabilă instalată pe un telefon mobil sau într-o tabletă. Avem nevoie doar de o lampă cu un sistem de acasă inteligent și o punte HUE. Aplicația va fi descărcată gratuit în App Store. Cele mai multe lămpi inteligente au, de asemenea, așa-numitele dimmers. Mulțumită lor, nu avem nevoie de sistemul HUE. De multe ori, în fabrică sunt instalate diferite scenarii de iluminare, ceea ce nu le împiedică să își creeze propriile lor.

Iluminare inteligentă

Alegerea iluminatului inteligent ar trebui să se bazeze pe tipurile de încăperi în care avem nevoie de el. Nu trebuie să folosiți iluminare uniformă pentru toate tipurile de interioare. Aceasta se termină, de obicei, cu o lipsă de efecte dorite și facturi de energie ridicată. Iluminarea inteligentă ne permite să ajustăm luminozitatea lămpilor individuale, care afectează în mod semnificativ consumul de energie electrică.

Dacă vorbim de iluminare inteligentă, trebuie să menționăm și tehnologia LED, care este baza surselor moderne de lumină. Esența acestei integrări este caracterul semiconductor al LED-urilor care sunt compatibile cu sistemele electronice de control. În legătură cu senzorii de internet și de mișcare, obținem o mulțime de opțiuni de configurare. În prezent, putem experimenta nu numai cu întunecarea și strălucirea, ci și cu schimbarea culorii luminii de la rece la cea mai întunecată. Este chiar posibil să schimbi intensitatea și culoarea luminii sub influența muzicii.

Iluminare inteligentă

Desigur, un grup mare de oameni va considera iluminarea inteligentă ca o noutate tehnologică inutilă care va trece în curând departe fără a lăsa urme. Este posibil ca ei să-și schimbe rapid mintea știind că există o relație dovedită între lumină și bunăstarea noastră. De exemplu, lumina alba adauga putere si energie, stimuleaza creativitatea si te motiveaza sa iesi din pat. Perfect pentru dimineața când avem nevoie de o injecție puternică de energie pozitivă. Seara, același tip de lumină ar fi nedorit. E greu de imaginat o altă soluție decât o iluminare inteligentă care ne-ar ajuta să ieșim din acest impas în dormitor.

O altă ușurință oferită de opțiunea de control al iluminatului poate fi găsită în camera de zi. Să presupunem că privim un film în care apare scena unei mări albastre fluturând. Cu ajutorul becurilor speciale HUE, putem face lumină albastră, liniștitoare, să ne înconjoară în același timp. În cazul scenelor dinamice și al exploziilor bruște, vibrează roșu sau portocaliu. Pentru fanii home cinema acest efect merită recomandat în special.

Pentru a rezuma iluminatul inteligent , crearea împreună cu o serie de alte tehnologii, casele inteligente reprezintă un viitor în care ne putem transforma pe deplin retragerile la domiciliu astfel încât să se adapteze la toate cerințele și condițiile pe care le stabilim pentru acest lucru.

Lămpi inteligente pentru locuințe