Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Plafonds

Plafonds

Ceiling Light - o sursă universală de lumină

Lumina plafonului este de obicei punctul central al iluminatului interior. Ar trebui să alegem formele și dimensiunile astfel încât lumina să lumineze întreaga cameră. Lămpile de pe lămpi dau lumină uniformă împrăștiată. Unele sau câteva surse de lumină pot fi instalate în ele.

Plafonul de lumină - o lampă multe posibilități

Plafonierele pot fi instalate liber în bai, coridoare și în spații care nu sunt foarte înalte. Aceste lămpi, care sunt foarte neutre, nu impun un stil de aranjare și nu interferează cu spațiul interior. Plafonul luminilor este cel mai adesea rotund - acestea pot fi pătrate sau dreptunghiulare.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Plafonds