Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Plafonds

Plafonds

Ce este o lampă de tavan?

Un tavan este un tip de iluminat situat direct la tavan, care nu ocupă mult spațiu și generează lumină difuză care este plăcută ochiului. Din ce în ce mai mulți oameni decid să folosească un plafond în locul unui candelabru, luând în considerare nu numai metoda de emisie a luminii, ci și valoarea decorativă și considerațiile estetice.

Atunci când decidem să cumpărăm o lampă de tavan, avem o cameră largă pentru manevră. Lămpile de plafon pe care le oferim sunt variate în ceea ce privește stilul și eficiența iluminării, astfel încât să le putem folosi ca sursă de lumină principală sau suplimentară. Plafoanele contemporane se potrivesc perfect în interiorul menținut într-un stil modern, minimalist sau scandinav. Cu toate acestea, sortimentului nostru nu îi lipsesc produsele stilizate care să completeze perfect un aranjament în stil clasic sau glamour. Alegerea este atât de mare încât toată lumea va găsi cu siguranță tavanul perfect pentru camerele lor.

O lampă de tavan - o lampă, atâtea posibilități!

Tavanul situat chiar lângă tavan este soluția perfectă pentru camera de zi, dormitor, camera copiilor, precum și pentru bucătărie sau baie. Plafoanele moderne sunt perfecte pentru camera de zi și bucătărie, deoarece lumina difuză subliniază perfect stilul de amenajare al acestor camere. Tavanele moderne cu LED-uri au devenit deosebit de populare recent, introducând o lumină plăcută ochiului și decorând perfect interiorul. La rândul său, tavanul din tavan din dormitor va face timpul de relaxare după o zi întreagă de muncă plăcută și, în același timp, nu va orbi oamenii culcați pe pat. Oferta noastră include și plafoane pentru camere pentru copii. Avantajul incontestabil al acestei soluții este siguranța, deoarece lămpile amplasate chiar în tavan sunt mai greu de deteriorat sau spart. În plus, datorită instalării plafonului de tavan, obținem o sursă de lumină plăcută și eficientă. La lunares.pl existau și modele de plafoane pentru birou. Aceste tipuri de lămpi sunt unul dintre cele mai populare tipuri de iluminat utilizate în birouri datorită faptului că nu irită sau obosesc ochii angajaților și ocupă puțin spațiu.

Este demn de remarcat faptul că plafoanele din tavan cresc vizual înălțimea camerelor, adăugând în același timp spațiu pentru acestea. Ca urmare, lămpile de tavan pot fi instalate cu succes în încăperi mici sau pe coridoare. Este, de asemenea, un element indispensabil al echipamentelor de cameră joasă, unde lămpile suspendate nu ar funcționa.

Lămpi de tavan - în stil modern sau clasic?

Magazinul nostru oferă o gamă largă de tavane de tavan. De la cele într-un stil modern, modernist, la clasic, la rustic și retro.

Plafoanele moderne LED, caracterizate printr-o formă elegantă și simplă, sunt deosebit de populare. Arată grozav în interioare luminoase, spațioase și minimaliste. Utilizarea LED-urilor eficiente și de economisire a energiei de diferite intensități și culori de lumină în plafoanele moderne oferă o gamă largă de opțiuni pentru a le potrivi cu orice cameră. Merită adăugat că un plafon LED selectat corect va afecta, fără îndoială, atractivitatea și percepția interiorului.

Deși majoritatea oamenilor se concentrează în prezent pe minimalism în designul interior, magazinul nostru are și plafoane clasice, care diferă de candelabre doar într-o structură compactă și rigidă. Modelele pe care le oferim sunt pline de ornamente precum aurire, cristale, abajururi ornamentate sau elemente decorative suspendate.

Plafoanele oferite de noi sunt disponibile în forme interesante și diverse culori. Acestea sunt variate în ceea ce privește materialul lor de fabricație și numărul de puncte de lumină. Cu toate acestea, toate au o calitate ridicată, durabilitate și rezistență la deteriorare. O gamă largă de plafoane lunares.pl va permite tuturor să aleagă iluminat adaptat nevoilor și preferințelor lor.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Plafonds