Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotolii din Lemn

Fotolii din Lemn

Fotolii din lemn - clasice la maxim

Fotolii din lemn sunt cel mai bun exemplu că clasicul nu îmbătrânește niciodată în industria mobilei. În urmă cu ani populari, în anii nouăzeci ai secolului al XX-lea, parțial înlocuit de afluxul de mobilier complet tapițat, acum ei revin în favoarea. Ce modele sunt disponibile în prezent pe piață și cu ce interioare vor armoniza?

Fotolii în interior

Fotolii , precum și alte articole de mobilier și utilitate, de sute de ani nu au fost doar practice, ci și decorative. Astăzi suntem pe deplin conștienți de cât de important este mediul în care trăim și lucrăm pentru bunăstarea noastră. Atunci când vă concentrați pe fotolii ca element de design interior, merită să luați în considerare ce cerințe ar trebui să îndeplinească?

Fotolii din lemn în interior

Fotolii încurajează relaxarea, baza lor este confortul șederii - sub acest aspect, umplerea de înaltă calitate, densitatea și calitatea bureților, arcurilor, benzilor și a altor elemente care determină funcționalitatea scaunului sunt importante. Aspectul mobilierului nu este mai puțin important. Se încadrează în caracterul interiorului, îi subliniază caracterul, se armonizează subtil cu acesta sau constituie punctul focal al camerei, atrăgând atenția asupra sa prin aspectul său original. Fotoliile din lemn sunt o propunere perfectă pentru diverse nevoi. Cadrul din lemn este universal și funcționează bine în orice interior. În acest caz, lemnul este ca un cadru pentru o imagine care îi subliniază caracterul. La fel ca în cazul unei opere de artă, elementele din lemn ale fotoliului se armonizează cu întregul său.

Scaune de relaxare

Fotolii de sufragerie sunt mobilier care oferă confort atât locuitorilor casei, cât și oaspeților săi. Mângâierea lor îi face pe oamenii care stau pe ei să-i părăsească fără să vrea. Sunt confortabili și încurajează odihna mai lungă. Fotoliile de sufragerie sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și culori. Multitudinea de modele, forme și culori face ca toată lumea să se potrivească cu mobilierul care se potrivește gustului și nevoilor lor

Fotoliu în stil Boho

Una dintre propunerile de aranjare a fotoliului este stilul boho, a cărui principală presupunere este libertatea, libertatea și creativitatea. Bogăția și varietatea modelelor sunt combinate aici cu concepte de culoare deseori îndrăznețe. Fotoliul în stil Boho este un decor interior care atrage privirea ca un magnet. Poate fi combinat cu mobilier stilistic similar sau, dimpotrivă, tratat ca un contrabalansare a decorului minimalist.

Fotolii din Lemn